REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsakymas paprastas: tiek gražiausia metų šventė, tiek  laidos „Asistentai“ vedėjas Rimas Valeikis sukelia neįtikėtiną norą nuversti kalnus, pasiaukoti, atlikti žygdarbį. Bent jau taip mano Gabrielis Svaras Liaudanskas, kuris, pamatęs Rimą, nusprendė ... nuleisti kraujo. Bet ne tik sau – kitiems taip pat. Ir ne šiaip sau, o kilniam tikslui – sergantiems vaikams padėti.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su „Asistentais“ suorganizuotoje kilnioje akcijoje dalyvavo ir daugiau pramogų pasaulio bei televizijos žvaigždžių. LNK žinių vedėja Asta Dudurytė atskubėjo pati pirmoji – kraujo donorystė jai atrodo pati geriausia Kalėdų dovana, kurią gali įteikti kitiems.  Kraujo nepagailėjo  ir  aktorius Saulius Siparis bei dainininkė Natalija Zvonkė – jai net tą patį vakarą numatytas koncertas nebuvo priežastis atsisakyti dalyvavimo akcijoje. Sužavėtas žvaigždės ryžtu Natalijai atvirai dėmesį rodė šiaip jau drovus asistentas Edmundas Končius.

Bet asistentai nebūtų asistentais jei  nemėgintų surasti smagių pusių net tokioje rimtoje temoje. Kiekvienas donoras turi atsakyti į gana intymių ir atvirų klausimų anketą.  Ar kraujo davusios žvaigždės yra kada turėjusios santykių su tos pačios lyties asmenimis ir ar  Natalija Zvonkė yra kada gavusi pinigų už seksą? Atsakymai  LNK laidoje „Asistentai“ šeštadienį 17 val. Laidos vedėjai Redita Dominaitytė, Edmundas Končius, Rimas Valeikis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų