REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Humoras Lietuvoje – juoktis ar verkti?” – šį pirmadienį 19.10 val. klaus TV3 pokalbių laidos „Be grimo” vedėjos Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė. Vedėjos linksmai diskusijai į studiją pakvies skirtingo humoro žanro atstovus.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos „Dar pažiūrėsim…” aktorius ir situacijų kūrėjas Ramūnas Cicėnas rimtu veidu tikins, kad jam juokingiausia humoro laida Lietuvoje – anksčiau rodytas „Teismas”. Prie juokingiausių laidų Ramūnas priskirs ir „TV detektyvus”. O netrukus prisipažins, kad pats jaučiasi patekęs ne į tą laidą, nes į „Be grimo” ėjo tikėdamasis, kad čia reikės verkti...

REKLAMA

Nomedos patikintas, kad šioje laidoje verkia tik vedėjos, R. Cicėnas nepasikuklins: „Tai prašom”.

Linksmų situacijų pirmadienį laidoje netruks. Justinas Jankevičius prisipažins, kad norint šnekėti kaip Rokas Žilinskas, jam reikia nemažai išgerti. O ponią Zizirskienę įkūnijantis humoristas Vaidas Pračkaila retoriškai klaus: „Ar iš gero gyvenimo vyras boba persirenginėja?”.

Laidoje nuskambės ne vienas aštrus juokelis ir ne karta kils klausimas, ar Lietuvoje populiarus tik „kaimiškas” humoras apie „aną galą”? Televizijos eteryje dažnai pasirodantys humoristai prisipažins, kad jiems nėra „per juodo humoro”. Tuo tarpu pilnas sales mažuose miesteliuose surenkantys festivalio „Juokis” organizatorius ir kolektyvo „Sprandžina” vadovė Izolina Staniulienė užsidegę tikins, kad žmones prajuokinti galima ir be vulgarių pokštų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų