• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar Tau yra kadanors tekę matyti Egdijų Dragūną koncertuojantį su Zoro kauke? O su Cezario? Ne?!

REKLAMA
REKLAMA

Tada Tu privalai apsilankyti pačiame įspūdingiausiame Naujųjų metų  renginyje – gruodžio 31 dieną „Pramogų Banke“  įvyksiančiame „Grand New Year Carnival“ su SEL!

REKLAMA

Šią naktį, mes Tau pažadame, kad būsi įtrauktas į šypsenų, svaigulio, žavesio bei pačių gražiausių prisiminimų kupiną naktį, kurios metu išvysi gyvai koncertuojančią grupę SEL su iki šiol paslaptyje laikomu karnavaliniu kostiumu. Vakaro metu bus laikomasi griežto „dress code“ – į klubą bus įleidžiami asmenys tik su karnavaliniais kostiumais. Taigi besikeičiant metams užsukęs į „Pramogų Banką“, galėsi tapti kuo tik panorėjęs...

REKLAMA
REKLAMA

Svarbiausias „Grand New Year Carnival“ akcentas - gyvo garso SEL koncertas! Viso vakaro metu Jūs galėsite išgirsti senas, naujas ir visada nepakartojamas dainas, kurios suvirpėti priverčia ne vieno širdį.

Šiame nepamirštameme renginyje šoks pačios geriausios sostinės go go šokėjos, Naujųjų metų naktį pavirsiančios į pačias seksualiausias pasakų herojas – sieguoles, deives, fėjas...  Jos pažadėjo visą naktį Jus stebinti, kartkartėmis šokiruoti ir skleisti savo naujametinius kerus, nė akimirkos nepalikdamos Jūsų vienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taigi, už lango sproginėjant fejerverkams ir skambant krištolinėms šampano taurėms mes kviečiame Jus sutikti Naujuosius Metus geriausių draugų kompanijoje „Pramogų Banko“ trečiajame aukšte su grupe SEL, visiems gerai žinomais Lietuvos diskžokėjais bei seksualiausiomis sostinės merginomis.

Užtikraname Jus – jog „Pramogų Bankas“ geriausia vieta švęsti naujuosius – klube telpa 1000 žmonių, antrajame klubo aukšte gausu staliukų iš kurių atsiveria puikus vaizdas į sceną, tuo tarpu norintys privatumo – klube surasas privačius VIP stalus su užtraukiamomis užuolaidomis ir atskiru baru. Nekalbant jau apie tonas garso ir šviesos aparatūros – be kurių neįsivaizduojamas nė vienas atlikėjo koncertas.



Daugiau info:

REKLAMA

Išankstiniai bilietai (bilietai.lt) - 40Lt, vėliau brangs

VIP bilietai (į antrąjį aukštą) – 60 lt, vėliau brangs

Staliuko rezervacija 50/100Lt. / prie stalo telpa 4/8 žmonės.

VIP stalo rezervacija (su užtraukiamomis užuolaidomis) – 150Lt.

SUPER VIP ZONA (centrinis balkonas nuo kurio atsiveria viso klubo vaizdas) - 1500 Lt 20-30 žmonių

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų