REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietuvos perlai“ šį šeštadienį ir vėl atsisveikins su dviem projekto dalyvėmis. Šiuo metu Taujėnų dvare jau nebe taip ramiai, kaip ką tik ten atvykusios, gyvena likusios šešios damos. Po TV3 žiūrovų verdikto jų liks tik keturios. O iš likusiųjų net trys keliaus tiesiai į finalą.

REKLAMA
REKLAMA

„Dalyvauti finale moterys trokšta visos, todėl šio šeštadienio popietę jos žiūrovų palaikymo prašys labai originaliais būdais“, – šypsosi „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ vedėjas Gediminas Jaunius.

REKLAMA

Artėjančioje laidoje pasirodys ir sugrąžinta dama – Vida iš Plungės. Kaip į jos vizitą reagavo kitos dalyvės ir ką yra pasirengusi daryti į finalą norinti patekti Vida?

 „Ji tikrai nusiteikusi karingai“, – pastebi dvaro Madam.

 Karšta bus ne tik nuo azarto, bet ir nuo gaisro, kurį damos turės užgesinti.

„Kas galėtų patikėti, kad šešias dešimtis perkopusios močiutės gali būti tokios geros gaisrininkės. Užgesinti liepsnojantį objektą – tokią ekstremalią užduotį jos gaus šį kartą“, – pasakoja Gediminas.

REKLAMA
REKLAMA

Kuriai komandai pavyks geriausiai susidoroti su užduotimi įveikti ugnį? Kuriai iš jų labiausiai tinka gaisrininko uniforma?

 Na, o damų linksmybėms laidos kūrėjai paruošė tikrą desertą – dalyvavimą „Lietuvos talentų“ filmavime ir pasimatymą su pačiu Marijumi Mikutavičiumi.

Kuriai dalyvei teks ši pažintis, sužinosite jau visai netrukus per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų