REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
„Delano“ grupės konsoliduota apyvarta išaugo 38 proc. iki 73 mln. Lt, lyginant su 2005 m., kai grupės apyvarta buvo 53 mln. Lt.
„Praėjusiais metais mūsų sėkmingą augimą lėmė grupės plėtra Kaune, Klaipėdoje ir Vilniuje. Uostamiestyje po renovacijos atidarėme klaipėdiečių itin mėgstamą piceriją „Delano Pica“, taip pat duris atvėrė naujas savitarnos restoranas „Delano“ bei didžiausias Lietuvoje boulingas „Apollo“, kuriame yra 24 takeliai. 2006 m. taip pat išplėtėme patiekalų asortimentą bei skyrėme itin didelį dėmesį sveikam maistui mūsų restoranuose. Visa tai lemia, kad „Delano“ grupės restoranai tampa vis populiaresni“, - teigia UAB „Delano“ atstovė ryšiams su visuomene Estelita Buzienė.
Įmonė 2007 m. ir toliau planuoja plėstis. Kaune atsidarančiame „Akropolyje“ lankytojai galės apsilankyti naujame „Delano“ savitarnos restorane, picerijoje „Delano Pica“ bei didžiausiame Kaune boulinge „Apollo“, turėsiančiame 20 takelių. Šiais metais taip pat planuojama picerijų „Delano Pica“ tinklo plėtra Lietuvoje bei Latvijoje, o 2008 metais planuojama tinklą plėsti į Estiją.
„Delano“ grupei šiuo metu priklauso 12 maitinimo įmonių Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. „Delano“ priklauso vienintelis Lietuvoje savitarnos restoranų tinklas – 5 restoranai, 7 picerijos „Delano Pica“, 2 „Apollo“ boulingai Vilniuje ir Klaipėdoje bei 4 picerijos „Delano Pica“ Rygoje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų