• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Demi Moore „pavogė“ svetimą kūną

Dėl Holivudo aktorės Demi Moore nuotraukos, publikuotos ant žurnalo „W“ viršelio, kilo nemenkas skandalas.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis skaitytojų ir žurnalistų įsitikinę, kad žurnalo dizaineriai, norėdami pagerinti aktorės atvaizdą, atliko fotomontažą prie jos galvos pridėdami Lenkijos supermodelio Anja Rubik kūną.

REKLAMA

Kaip rašo britų dienraštis „The Daily Mail“, pirmą kartą tokie įtarimai buvo išsakyti tinklaraštyje „Oh No They Didn‘t“, vėliau diskusija šia tema netruko išplisti internete.

Dažniausias pastebėjimas - kad Demi Moore kaklas, pečiai, klubai ir rankos žurnalo fotografijoje beveik identiški analogiškoms Rubik kūno dalims.

Pati aktorė į šiuos kaltinimus sureagavo gana audringai, savo „Twitter“ puslapyje parašydama: „Mano klubai nebuvo koreguoti, tai - judesio sukeltas efektas. Nejaugi nei vienas iš jūsų to nepastebi? Idiotai!“

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė taip pat pareiškė, kad jai patinka ši fotografija, ir sakė apgailestaujanti, jog toks apšvietimas nesupa jos kiekvieną dieną.

Tuo tarpu garsus Los Andželo fotografas Anthony Citrano pareiškė, kad paaukotų labdarai penkis tūkstančius dolerių, jeigu Demi Moore sugebėtų įrodyti, kad fotografija ant žurnalo „W“ viršelio nebuvo koreguota.

Žurnalo atstovai savo ruožtu tvirtina, kad „su aktorės nuotrauka nedarė nieko ypatingo“.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų