REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nuggets“ gynėjas pakeitė savo vardą

Denverio „Nuggets“ gynėjas J. R. Smithas, šią vasarą pabuvojęs kalėjime ir baigęs NBA lygos paskirtą septynerių rungtynių diskvalifikaciją, teigia, kad jo požiūris visiškai pasikeitė.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią naktį krepšininkas grįžo ne tik su nauju nusiteikimu, bet ir nauju vardu. Nuo šiol jis nori NBA lygai būti pažįstamas kaip Earlas Smithas III-iasis. Tokį vardą jam davė tėvai.

REKLAMA

E. Smithas teigė, kad vardą pakeitė dėl asmeninių priežasčių. Iki šiol jis buvo vadinamas J. R., nes visi jį vadindavo Junioru. Dabar krepšininkas nori pataisyti savo įvaizdį, kurį sugadino prastas elgesys už aikštelės ribų, ypač už vairo.

E. Smithas tikisi, kad naujasis jo vardas NBA lygoje pritaps per artimiausias kelias savaites, nors „Nuggets“ klubas ketina žaidėją ir toliau vadinti J. R.

„Visada mokausi iš savo klaidų, – kalbėjo „Nuggets“ gynėjas. – Dabar esu pakeitęs požiūrį į gyvenimą, į krepšinį, į viską.“

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną E. Smithas užėmė antrąją vietą geriausio NBA šeštojo žaidėjo rinkimuose ir padėjo savo komandai patekti į Vakarų konferencijos finalą. Tačiau vasarą krepšininkas praleido 24 dienas Naujojo Džersio pataisos namuose.

Bausmės žaidėjas nusipelnė dėl neatsakingo vairavimo. Gynėjo vairuojamas automobilis sukėlė avariją, kurioje žuvo jo draugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų