REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį garsiausios Lietuvos šou verslo moterys skubėjo į LNK, kur vyko “Supertorto”  filmavimai. Atrodo, tarpusavyje visos jos – pažįstamos. Tačiau studijoje nestigo staigmenų. Laidoje dalyvavusi dainininkė Aistė Pilvelytė privertė net savo geriausią draugę aktorę Eglę Jackaitę išpūsti akis.  

REKLAMA
REKLAMA

Persirengimo kambaryje Eglė su Aiste puošėsi atsakingai, pasitardamos viena su kita, kuriuos drabužius vilktis. Toje slaptoje patalpoje, neprieinamoje paparacių blykstėms, dauguma “Supertorto” dalyvių elgėsi kaip seserys. Pavyzdžiui, dainininkė Džordana Butkutė mielaširdingai atvėrė savo “lobių skrynelę” ir derino bliuzo karalienei Arinai bei linksmų plaučių atlikėjai Mamai Rock'n'Roll savo papuošalus, Godai Alijevai rodė piršto viršūnėlei skirtą juvelyrinį dirbinį, - prireikus juo galima paslėpti nulūžusi nagą. Šalimais savo gamybos papuošalų krepšelyje “rausėsi” dainininkė Viktorija. Viena Viktorijos sagių susigundė tituluota gražuolė Ilona Penkauskienė.   

REKLAMA

Prieš pustrečio mėnesio pagimdžiusi dukrelę Ugnę, A. Pilvelytė lig šiol nesirodė visuomenėje. Bet pasiilgusi žmonių, televizijos kamerų ir malonaus dėmesio, susigundė kvietimu atvykti į “Supertortą”.  Laidos vedėjas Algis Ramanauskas, seniai simpatizuojantis Aistei, iškart pažėrė jai komplimentų. Gražių žodžių jis negailėjo ir E. Jackaitei, kuri taip pat neseniai susilaukė kūdikėlio, bet jau atgavo puikias formas.

REKLAMA
REKLAMA

Prašmatnioms damoms tinka ne tik papuošalai, bet ir kailiniai. Apie tai buvo kalbama ir studijoje.  “Supertorto” dalyvės diskutavo, kurią jų vyrai greičiausiai galėtų suvilioti kailiniais ar, kaip patikslino Mama Rock'n'Roll, “kuri pasirašytų už kailinius”.

E. Jackaitei atrodė, kad jos draugė A. Pilvelytė tai jau tikrai nepaperkama, kad ir kokie puikūs būtų kailiniai. Tačiau Aistė aktorei pateikė akibrokštą, atsakydama: “Eglė šįkart labai labai suklydo. Kartais reikia suvalgyti pūdą druskos, kad pažintum žmogų. Aišku, kad aš atsiduočiau už kailinius!”

Kam ir kodėl sužinosite ketvirtadienį, LNK laidoje „Supertortas”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų