REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsibėgėja akcija „Daugiau erdvės kiemuose“ – per pirmąją akcijos savaitę iš Vilniaus miesto gyventojų sulaukta virš 400 pranešimų apie neeksploatuojamas ar bendrojo naudojimo teritorijose paliktas be priežiūros transporto priemones. Šiai dienai  identifikuota ir „automobilių vaiduoklių“ duomenų bazėje užregistruota virš 200 tokių transporto priemonių.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo akcijos etapo metu, iki lapkričio 20 d. seniūnijų, Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai fotografuoja ir registruoja bendrojo naudojimo teritorijose paliktus nenaudojamus, ryškių išorinių defektų turinčius automobilius.

REKLAMA

Ir toliau laukiama pagalbos iš gyventojų – pranešimų apie kiemuose pastebėtus „automobilius-vaiduoklius“.

2009 m. pavasarį vykdytos analogiškos akcijos metu sostinės kiemuose buvo užregistruoti 1663 apgadinti, nenaudojami automobiliai. Gavę įspėjimus, savininkai patraukė arba sutvarkė 555 transporto priemones, buvo išvežti utilizuoti 855, dėl 253 automobilių administraciniai veiksmai dar tęsiami.

Nežinantiems ką daryti su savo nebenaudojamais automobiliais Vilniaus eksploatuoti netinkamų transporto priemonių asociacija siūlo savo paslaugas – primena, kad jos įmonės tokias transporto priemones superka, jas išregistruoja „Regitroje“ ir utilizuoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų