• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė pristačiusi antrąjį naują „Chocolate“ serijos telefoną LG BL20 su išstumiama klaviatūra.

REKLAMA
REKLAMA

„LG Chocolate BL20“ modelis iš savo pirmtako paveldėjo lengvai atpažįstamą grakščią išvaizdą. Kompaktiškos formos, su pažangiomis valdymo funkcijomis telefonas yra patrauklus pasirinkimas ieškantiems stilingo, išmanaus ir patogaus telefono už mažesnę nei „Chocolate“ serijos flagmano BL40 kainą, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA

Kaip ir pagrindinis „Chocolate“ serijos modelis BL40, BL20 irgi pasižymi blizgiu juodu paviršiumi su raudonos spalvos akcentais. Naujasis modelis išsiskiria išstumiama klaviatūra, vos 12,3 mm storio korpusu, 5 mln. taškų raiškos fotoaparatu su automatinio fokusavimu ir blykste.

Pasak bendrovės atstovų, tobulinant korpuso linijas, buvo paslėpti „LG Chocolate BL20“ sensoriniai šoniniai mygtukai. Vos vienu prisilietimu, naudojant „Widget Hotkey“, galima pasiekti dažniausiai naudojamas funkcijas ar tiesiog peržvelgti naujienas, orų prognozę.

„Clear Memo Capture“ programa su „Text Scan“ funkcija pakeis informacijos įrašymo būdus. Ši funkcija gali fiksuoti tekstą, ranka rašytas pastabas ar net piešinėlius bei išsaugoti juos telefone vėlesniam naudojimui, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų