REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį, lapkričio 6 d. „Havana Social Club“ nuo gitarų stygų virpesio ir būgnų mušimo turėtų trupėti lubų tinkas.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlyje „GranDeRock“ pasirodys legendinė grupė „Poliarizuoti Stiklai“ (Šarūnas Mačiulis (“Šaras”) – vokalistas, kartais pritaria akustine gitara; Viktoras Beriozovas – bosinė gitara, pritariantis (ir patariantis) vokalas; Jonas Vasilevičius – gitara, pritariantis vokalas (jei grupė įkalba, padainuoja ir vienas); Arvydas Skernevičius – gitara, lūpinės armonikėlės (visa baterija); Aleksej Aslanov – mušamieji (kaip ir visi būgnininkai “užkietėjęs” žvejys))..

REKLAMA

Galima būtų teigti, kad ši grupė tokia pat sena, kaip močiutės skrynia. Pirmasis „Poliarizuotų stiklų“ pasirodymas įvyko 1986 metų žiemą, "Sigmos" gamyklos turistų Kalėdiniame vakarėlyje. Tai buvo tik didelio kelio pradžia. Po to sekė daugybė pasirodymų festivaliuose, didelių miestų ir mažų miestelių, studentų šventėse, soliniai ir bendri su kitomis grupėmis koncertai. Kaip ten bebūtų, bet turbūt nėra nei vieno, kuris nežinotų jų šlagerio „Medžiai be lapų...“. Tad su šia linksma kompanija turėtų būti labai smagu sudainuoti keletą posmelių nueinančiam auksaspalviui rudeniui. „Havana Social Club“ tą patį vakarą pasirūpins ir „nerokeriais“, nepanorusiais klausytis gyvo garso koncerto. Havana Pub salėje tradiciškai žinomomis melodijomis dalinsis ir į šokių aikštelę vilios Alberto Macho, o Havana Club salėje prie pultų stos Dj Dildo ir Dj Numar.

REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad šiuo metu visuomenėje vyksta karštos diskusijos apie psichologinę žmonių priklausomybę nuo bendravimo socialiniuose tinkluose. Visi „Havana Social Club“ profilio Facebook`e draugai ir pažįstami (kiekvienas, užsiregistravęs Facebook tinkle sukurtame vakarėlio „Vasaros 5“ anonse ir tapęs „Havana SocialClub“ profilio draugu, bus įleidžiamas nemokamai) skubiai kviečiami pasitikrinti savo būklę. Pacientų apžiūra įvyks šeštadienio vakarą, vakarėlio „Vasaros 5“ metu. Pirmąjį patikrinimą balkanišku „muzikšoku“ atliks „Baltic Balkan Dj`s“ kolektyvas. Tai patyrusi terapeutų komanda, kuri kaipmat identifikuoja apatiją ar atitrūkimą nuo gyvenimiškų džiaugsmų.  Praėję šį etapą neturėtų skubėti džiaugtis – vyr. neurologas Alberto patikrins, kaip smegenų signalų klauso rankos ir kojos, ar nesutikusi kūno koordinacija. Atkreiptinas dėmesys, kad vakarėlio aprangos kodas – pižamos, ligoniai, rūstūs daktarai ar seksualios seselės.

Pasipuošę bus įleidžiami už specialią kainą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų