REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Studijos“ koncerte – jubiliejaus fanfaros

Atgimusį „Klaipėdos“ restoraną lapkričio 7d., šeštadienį, sudrebins grupė „Studija“ su vokalo virtuozu Steponu Januška priešakyje.

REKLAMA
REKLAMA

Gerbėjai turėtų suklusti, nes laukia puiki proga su savo mylimais atlikėjais paminėti ypatingą sukaktį – prieš 30 metų „Studija“ surengė savo pirmąjį koncertą.

REKLAMA

„Garbūs svečiai iš kitų miestų restorano sceną jau spėjo gerai „apšildyti“, tad neabejojame, kad pajūrio publika šauniai praleis vakarą su grupe, kurios istorija neatsiejama nuo Klaipėdos. Džiugu, kad šis koncertas sutaps su įspūdingu jubiliejumi“, – kalbėjo organizatoriai.

„Studija“ – viena seniausiai gyvuojančių gyvo garso grupių Lietuvoje. Pirmajame jos  koncerte prieš 30 metų dalyvavo pusė dabartinio kolektyvo narių – puikiai žinomas S.Januška, bosine gitara grojantis bei kai kurias dainas dainuojantis Gintautas Litinskas, klavišininkas Raimondas Jonutis. Vėliau prie grupės prisijungė gitaristas Virginijus Pažemeckas, mušamųjų virtuozas Valdas Galdikas ir talentinga vokalistė Kristina Jatautaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Klaipėdos“ publikai savo auksinius šlagerius įspūdingos sukakties proga dovanos visi šeši „Studijos“ nariai. Tai pirmas kartas, kai ant atgimusio restorano scenos užlips toks gausus atlikėjų būrys.

„Studija“ ieško įvairiausių kūrybinių sprendimų – tai įrodo turtingas grupės repertuaras. Grupė gali ne vieną valandą groti rock‘n‘roll, blues, soul, pop, reggae  ir kitų stilių muziką patiems išrankiausiems melomanams. Dažniausiai tai linksmos, nuotaikingos arba šiltos ir svajingos savos kūrybos dainos, tačiau solidžią „Studijos“ repertuaro dalį sudaro pasaulio kompozitorių kūriniai anglų bei kitomis kalbomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu grupės nariai intensyviai rengia savo naują programą. „Apie ją kol kas esame nelinkę atvirauti, tačiau koncertuodami „Klaipėdos“ restorano publikai truputį praskleisime paslapties skraistę“, – intrigavo S.Januška.

Vokalisto teigimu, reikėtų nusiteikti vakarui geriausiu klaipėdietišku stiliumi, kuris rudeniškos darganos gal ir neišsklaidys, bet liūdnas mintis išvaikys garantuotai. „Galime pažadėti gerą nuotaiką, kokybišką muziką ir profesionalų atlikimą – šie dalykai yra trys didieji mūsų grupės „banginiai“, – kalbėjo „Studijos“ lyderis.

REKLAMA

Nors senas posakis byloja, kad savame krašte pranašu nebūsi, S.Januška ir jo bendražygiai nesutiktų su šiuo posakiu. „Klaipėdoje turime gausybę draugų ir gerbėjų. Publika čia šauni – visuomet randame su ja kontaktą“, – tvirtino S.Januška.

Į puikiai pažįstamą „Klaipėdos“ restorano salę „Studija“ sugrįžta bene po dvejų metų pertraukos. „Manau, tai išskirtinė erdvė mieste – čia šauniai jaučiasi ir atlikėjai, ir pasilinksminti susirinkę gyvos muzikos gerbėjai. Puikus garsas, elegantiška aplinka ir didelė šokių aikštelė – visa, ko reikia, geram vakarui“, – kalbėjo S.Januška. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų