REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

DJ L-Sonix gimtadienio fiesta

Lapkričio 7 dieną, šeštadienį, bučinių klubas „Kiss Club“ kviečia visus į vieno „Kiss Club“ rezidentų DJ L-Sonix gimtadienio fiestą.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėją sveikins visas būrys puikiai žinomų diskžokėjų iš visos Lietuvos. Tai: DJ Vanga, DJ Mikas, DJ Soprano, DJ Vytas Wiruxas, DJ Alex Virtual, DJ Pieshka, DJ Avieras ir net DJ Rimas Šapauskas!

REKLAMA

DJ L-Sonix karjerą pradėjo dar 1994m. radijo stoties “Radiocentras” programoje. Rezidentavo ko gero visuose populiariausiuose Vilniaus naktiniuose klubuose: “Eldorado”, “Ultra”, “Stiklių tangomanija”, “Karolina”, “Starlight”, “Heaven”, “Galaxy”, “Men’s Factory”, taip pat viename geriausių Rusijo klubų “Universale. 1997m. L-Sonix pradėjo savo progresyvių renginių seriją „INSOMNIA“, kuri sėkmingai gyvuoja iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

DJ Vanga - tikra Lietuvos šokių muzikos legenda. Savo rankomis kūrė ir prisidėjo prie tokių kultinių vakarėlių kaip „3 disko“ ar „Sniego Seniai“. Diskžokėjaus miksai yra didelė vertybė, kurią itin vertina visi tikros house muzikos gerbėjai.

DJ Mikas - vienas populiariausių sostinės diskžokėjų. Daukartinis Lietuvos DJ čempionatų nugalėtojas ir prizininkas. Pripažintas ne tik Lietuvs, bet ir Latvijos publikos. Tai, ko gero, vienas tituluočiausių Lietuvos atlikėjų.

DJ Soprano – vienas žinomiausių ir populiariausių naujosios kartos DJ‘ų. DJ Soprano karjera prasidėjo 2005 m. Vilniaus naktiniame klube „Mens Factory“. Čia su britu Mynul jis pradėjo rengti neįtikėtinos sėkmės sulaukusius vakarėlius „Passion“. Sudarę neišskiriamą tandemą Soprano ir Mynul 2007 m. – 2009 m. surengė vakarėlius bene visuose geriausiuose Vilniaus naktiniuose klubuose: Helios, Posh, Mens Factory bei legendinėje Palangos “Šachmatinėje”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

DJ Vytas Wiruxas ; - tai itin energingas ir visą laiką gerą nuotaiką spinduliuojantis atlikėjas. Atradęs savo stilių „Galaxy“ karaliavimo laikais ir užaugęs po „Insomnia – i never sleep“ vėliava tapo puikiu Lietuvos progressive house scenos atlikėju. Vytas Wiruxas jau spėjo groti kartu su tokiais atlikėjais kaip „David Guetta“ ar „Cosmic gates“ per jų koncertus Lietuvoje.

DJ Alex Virtual – vienas seniau gyvavusios „Mixmasters“ komandos narių. Savo laiku „Mix Masters“ organizuojami vakarėliai buvo pripažįstami ir vertinami visos Lietuvos house muzikos mylėtojų. Šiuo metu atlikėjas yra įsteigęs naują vakarėlių organizavimo agentūrą „Obssesion“.

REKLAMA

DJ Pieshka – tai DJ‘us kurį laiką rezidentavęs tokiuose klubuose, kaip sensasis ir tikrasis „Helios“ ar klube „Terminalas“. Taip pat sukinėjo plokšteles „Stiklių Tangomanijoje“ ir „New Orleans“ klubuose.

DJ Avieras:  - vienas žinomiausių ir labiausiai vertinamų Klaipėdos DJ‘ų. Ne vienus  metus DJ Avieras buvo geriausių Klaipėdos ir Palangos naktinių klubų „Honolulu“ rezidentu.

DJ Rimas Šapauskas - vienas iš pirmųjų prisidėjęs prie Lietuvos klubinės kultūros kūrimo. Startavo 1991 metais “Dainavos” restorane su tokiom to  meto kultinėm grupėm, kaip „Def Dames Dope“, „Urban Cookie Collective“ ar „Prodigy“. Startavęs su pirmuoju chuliganišku radijo projektu „Radijo show“ šokiravo visą LT visuomenę. Toliau eterio chuligano karjera sėkmingai tęsiasi kultiniame „Dviračio šou“.

REKLAMA

Be viso būrio kultinių visos Lietuvos DJ‘ų, taip pat Jūsų lauks seksualios KISS Club šokėjos ir beprotiškai didelis tortas. Nori sužinot jo skonį? Apsilankyk lapkričio 7 d. „Kiss“ klube!

2009 11 07 Šeštadienis

DJ L-SONIX B-Day!


DJs

Vanga (Kiss Club)

Mikas (Kiss Club)

Soprano (Kiss Club)

Vytas Wiruxas (in the mix promo)

Alex Virtual ; (obsession)

Pieshka

Avieras

Bilietai: Pirmiems 200 bilietas 20 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų