REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasienyje su Lenkija sulaikytas šios šalies pilietis, kontrabandines cigaretes vežęs sudėtas į moteriškas pėdkelnes, kurias vyras buvo apsivyniojęs aplink juosmenį.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Vištyčio užkardos pasieniečiai kelyje Vištytis-Kybartai, pasienio ruože, patikrinti sustabdė automobilį "Opel Astra" su lenkiškais registracijos numeriais. Jį vairavo 25-erių lenkas.

REKLAMA

Patikrinę automobilį po jo prietaisų skydeliu pareigūnai aptiko cigarečių. Kontrabandinius rūkalus užsienietis vežė ir paslėpęs po viršutiniais rūbais. Jis buvo apsivyniojęs juosmenį moteriškomis pėdkelnėmis, į kurias buvo prikišęs cigarečių pakelių.

Iš viso lenkas gabeno 210 pakelių kontrabandinių cigarečių "Golden Gate Full Flavor" ir "Lifa Menthol". Kai kurie pakeliai buvo be akcizo ženklų, kiti - su Rusijos banderolėmis.

Už akcizais apmokestinamų prekių gabenimą pažeidžiant nustatytą tvarką pasieniečiai pradėjo administracinės bylos teiseną. Surinkta medžiaga bus perduota Vilkaviškio rajono apylinkės teismui, į kurį atvykti bylos nagrinėjimui lenkui įteiktas šaukimas. Jam gresia bauda nuo 1 tūkst. iki 5 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų