REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupėje „Patruliai“- pokyčiai: prie Algirdo Radzevičiaus prisijungė šou verslo atstovas, televizijos bei radijo laidų vedėjas Gytis Balčiūnas.

REKLAMA
REKLAMA

„Vasarą pajūryje susitikome su Algeliu per jo koncertą. Jis koncertavo vienas. Po koncerto užkulisiuose pasigavau Algį, ir paklausiau, ar jam neliūdna vienam scenoje“, - pasakoja Gytis. Seniai pažįstami jaunuoliai išsikalbėjo, iš pradžių Algis juokais pasiūlė ateiti Gyčiui į grupę, ši idėja vėliau tapo realybe. Gavus prodiuserio Žilvino Žvagulio palaiminimą, Gytis tapo grupės “Patruliai”  nariu.  

REKLAMA

Algio ir Gyčio požiūriai sutapo muzikoje - jie greitai rado bendrą kalbą. Spalio pradžioje  vyrai  pirmą kartą drauge pasirodė ant scenos sostinės publikai jubiliejiniame Irenos Starošaitės koncerte.

Gytis Balčiūnas - gerai žinomas šou biznio veikėjas Lietuvoje,  tačiau šis vaikinas tikrai moka stebinti.  Gytis anksčiau koncertavo su N. Pečiūros grupe „Bacefalai“, grojo bosine gitara, kūrė dainoms žodžius bei muziką. Gytis groti išmoko iš savo tėvo, kuris buvo Kaišiadorių pučiamųjų orkestro dirigentas.

REKLAMA
REKLAMA

„Tėvelis tikrai neversdavo - groti išmokti norėjau pats. Dar būdamas vaikas grodavau mušamaisiais tėvo vadovaujamame orkestre,“ - pasakoja vaikinas, mokantis groti net šešiais instrumentais: kontrabosu, smuiku, violončele, pianinu, fortepijonu bei būgnais.

Priminsime jog Algis yra buvęs tikru patruliu, Gyčio senelis dirbo Šakių miesto milicijoje, o ir jis pats kadaise svajojo dirbti specialiose pajėgose. Iš dalies ši svajonė išsipildė - dabar vaikinas privalės vilkėti uniformą ir dirbti scenoje.

Patrulis Algis įsitikinęs, kad Gytis tobulai tinka grupei. „Tai - grupės atgaiva,“-sako jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie grupės laukiančius koncertus, Gytis pažada, kad jie bus labiau stilizuoti, atsiras daugiau teatralizuotų šou elementų, tačiau jokiais būdais nežada užgožti grupės senbuvio, sakydamas, kad jis tik papildys Algį.

„Gytis labai lengvai įsiliejo į grupę, jis kupinas naujų minčių, originalių idėjų, vos tik tapęs grupės nariu sukūrė naują dainą, kurią netrukus galėsime išgirsti radijo stočių eteryje“, - pasakojo Algis. Ir pajuokauja, kad prisijungus Gyčiui, kuris yra vegetaras, 50 proc. grupės narių nevalgo mėsos ir žuvies...   

REKLAMA

Grupė „Patruliai“ susikūrė 2005 metais. Ją sudarė du buvę policijos pareigūnai - Algirdas Radzevičius ir Milgedas Aleksandravičius. Grupė išleido du albumus „Ech, merginos“ ir „Va Bank“. Albumas „Ech Merginos“ tapo platininiu. Milgedui pasitraukus iš grupės Algis koncertinę veiklą  tęsė vienas. O dabar Lietuvos šou biznio scena bus saugi, nes PATRULIAI vėl „patruliuos“ dviese.



Algirdas Radzevičius ir Gytis Balčiūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų