REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per pastarąjį  dešimtmetį vienas geriausiai vertinamų  muzikos kritikų kultūrinis įvykis – projektas „Welcome to the Club“ Lietuvoje!!!

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 7 d. 19.00 val Šv. Kontrynos bažnyčioje Vilniuje pristatomas projektas „Welcome to the Club“, kurio pagrindiniai atlikėjai yra legendinės grupės „Akvarium“ nariai Igoris Timofeevas (saksofonas, gitara, fleita, klarnetas, vokalas) ir Olegas „Šaras“ Šavkunov (mušamieji, vokalas), o taip pat naujosios kartos talentingas muzikantas Oleg Belov (klavišiniai).

REKLAMA

Daugelis žmonių neteisingai šį nepaprastą, įkvepiantį kultūrinį renginį pavadino JazzAkvarium, deja, supaprastindami visą šio kultūrinio projekto žavesį... „Akvarium“ ir „Welcome to the Club“ sieja tik tai, kad projekte dalyvauja du legendinės grupės nariai, o Jazz – tai tik dalis to, kas skambės koncerte: „lounge“, „new age“, azijietiško „etno“ muzikos stilių variacijos...

Muzikos turtingumu ir grožiu, intriga ir magišku žavesio projektas „Welcome to the Club“ nenusileidžia garsiausiems pasaulio muzikos koncertams, ir tai, kad pirmasis pasirodymas vyks Vilniuje, yra didelė mūsų šaliai garbė!!!

REKLAMA
REKLAMA

Igoris Timofeevas ir Ologas Šarkunovas ne kartą  koncertavo Lietuvoje su grupe „Akvarium“  ir neslepia simpatijų mūsų gintaro šaliai.. Projekto nariai Lietuvoje bus papildomai dar dvi dienas, per kurias planuoja ekskursijas po istorines Lietuvos vietas Kernavėje, susitikimus su senais bičiuliais, tokiais kaip, restauratoriumi Aivaru Cibulskiu, jogos ir sveiko gyvenimo būdo instruktoriumi Artūru Builovu, TV žurnaliste Jurga Gusaroviene ir kt. Muzikantų atvykimo proga rengiamas išskirtinis kultūrinis vakaras – pasirodymas garsaus Lietuvos dailininko Sigito Stasiūno dirbtuvėse.

Bilietai į koncertą „Welcome to the Club“ parduodami visose „bilietai.lt“ kasose.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų