REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis spalio mėnesio „Veidų lenktynių“ dešimtukas - margas lyg miškas rudenį. Čia - ir itin ryškiai mirgančios žvaigždės, ir kuklesnės personos.

REKLAMA
REKLAMA

Lydere tapo iki šiol nei karto matomiausių personų sąraše nešmėžavusi Irena Starošaitė. Žurnalistai kaip susitarę atakavo dainininkę, kuri spalio 1-ąją dieną minėjo ne tik 40-ąjį jubiliejų, bet ir buvimo scenoje dvidešimtmetį.

REKLAMA

Kiek anksčiau 67-ąjį gimtadienį atšventė ir dirigentas Donatas Katkus. „Auksinės blykstės“ studijoje sukaktuvininkui buvo įteiktas smuiko formos tortas, o poetė Dalia Teišerskytė padovanojo pačios sukurtą meilės eilėraštį.

Nors po vestuvių Goda Alijeva vengia dėmesio, jos išsiilgę žurnalistai be perstojo kurpia istorijas apie jau esamą ar būsimą „šeškės“ nėštumą. Pasiilgo blizgūs žurnalai ir Džordanos Butkutės, jos išpažinčių apie meilę. „Elegijus sulaužė visus mano principus“, - atvirauja Džordana. Tie principai - nesituokti ir neleisti, kad mylimas žmogus vėl būtų ir vadybinininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimtuke - ir įžymybės, dalyvaujančios projekte „Šok su manimi“. Tai - publikos numylėtinių pora Deividas Meškauskas ir Šorena  Džaniašvili bei mergaičių dievaitis, grupės NEO narys Marius Kiltinavičius. Nors baleto šokėjas Nerijus Juška šiame projekte dalyvauja tik kaip žiūrovas ar komisijos narys, žiniasklaidos dėmesio devintąjai vietai užimti pakako.

Padarę mėnesio pertrauką į dešimtuką sugrįžta jaunavedžiai Andrius Kandelis ir Reda Gikytė. Pasibaigus dviejų savaičių poilsiui Turkijos Kemero kurorte, pora vėl įsijungė į naktinį sostinės gyvenimą.

Geriau nei įprastai matomas praėjusią savaitę buvo pramogų verslo ryklys Jogaila Morkūnas. Dėl to, matyt, reikėtų „kaltinti“ įspūdingo biusto savininkę Živilę Vaškytę, kuri pastaruoju metu palaiko draugiją „oranžiniam vyrukui“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų