REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finišo tiesiojoje Zvonkų šeimynėlė aplenkė Mantą Petruškevičių ir iškovojo pirmąją vietą rugsėjo mėnesio „Veidų lenktynių“ etape.

REKLAMA
REKLAMA

Tenka pripažinti, kad ginklai šioje kovoje nebuvo lygūs: Mantukas praėjusį mėnesį, kaip jam įprasta, džiaugėsi gyvenimo smulkmenomis, tuo tarpu Zvonkai įklimpo į patį rimčiausią skandalą per visą savo viešumo istoriją (kovoje su Mia nulaužti Zvonkės nagai prieš jį visiškai nublanksta). Reikia manyti, kad pasklidus žiniai, jog kokią nors turtingą ponią išžagino Mantukas, populiarumu jam taip pat niekas negalėtų prilygti.

REKLAMA

Trečia rugsėjo mėnesio matomiausiųjų personų sąraše - seną meilę pamiršti bandanti ir naujos belaukianti aktorė Eglė Jackaitė.

Žiniasklaida jau apmiršo iš Seimo pirmininko posto pašalintą Arūną Valinską, pastaruoju metu daugiau dėmesio sulaukia jo žmona Inga, vienu metu suspėjanti ir valstybei atstovauti, ir šokių mokytis, ir filmus garsinti.

Gabrielė Martirosianaitė ir Aistė Paškevičiūtė - televizijos išgarsintos merginos. Pastaruoju metu jos dažnai šmėžuoja spalvotuose ekranuose - šoka, vaidina ar šiaip plepa.

REKLAMA
REKLAMA

Žilvinas Grigaitis eina stilisto Mantuko pramintu taku, tik su žurnalistais daug kalbėti nelinkęs. Užsuka į kokį renginį, nusišypso priešais fotoobjektyvą ir nieko netaręs išeina. Bet nuotraukos blizgius žurnalus pasiekia.

Nijolė Pareigytė šį mėnesį vienintelė atstovauja grupei  „69 danguje“. Goda Sabutytė jau senokai aprimusi, o Karina ir Ingrida niekuomet nebuvo didelės viešumos mėgėjos. Gali būti, kad spalį dešimtuko nepapuoš nei viena „šeškė“.

Devintoje vietoje - Inga Stumbrienė. Šiai moteriai patinka demonstruoti savo tobulą rožinį  gyvenimą. Tai darydama ji naudojasi žiniasklaidos paslaugomis: atvirai pasakoja apie šeimynines atostogas, karjeros perspektyvas ir laukiantį šeimos pagausėjimą. Atrodo, lyg Ingutės gyvenimas būtų nubarstytas rožių žiedlapiais.

Dešimtuką užbaigia Asta Valentaitė-Pinkevičienė, nelabai beturinti kuo pasigirti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų