REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgiris“ nusitaikęs į pirmąjį šio sezono trofėjų – BBL taurę. Nors kauniečių ekipos vyr. treneris Gintaras Krapikas prieš ketvirtadienio vakarinę treniruotę teigė, jog ekipa vis dar tęsia pasirengimą naujam sezonui, visgi pripažino, kad savo aikštelėje sieks maksimalaus rezultato.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip komanda jaučiasi prieš pirmąsias šio sezono oficialias rungtynes?

– Pagrindinis pasiruošimo sezonui etapas eina į pabaigą, tai matosi ir iš krepšininkų veiksmų: visi tapo nekantrūs, nori kuo greičiau žaisti. Pagaliau mes tai pradedame daryti. Nors ši taurė ir nėra oficiali, bet mes taip pradedame sezoną. Smagu, kad žaidžiame Kaune, labai tikimės, jog prisirinks sirgalių, kurie pasiilgę krepšinio, pasiilgę „Žalgirio“ komandos. Bandysime tinkamai jiems atstovauti.

REKLAMA

– Ar šiandien jau galėsime išvysti kažką panašaus į tai, kaip komanda atrodys šį sezoną?

– Nesu aiškiaregys, kad galėčiau pasakyti. Be abejo, treniravomės pakankamai ir tikiuosi, kad bent dalį to, ką ruošėmės, sugebėsime savaitgalį parodyti.

– Rezultatas bus svarbus ar į šį turnyrą žiūrėsite kaip į pasirengimo sezonui etapą?

– Nėra ko slėpti – rezultatas, be abejo, svarbus. Nors dar tęsiasi pasiruošimas, bet čia yra Baltijos taurės finalinis etapas ir norisi pergalingai atstovauti.

REKLAMA
REKLAMA

– Kas kelia didžiausią nerimą?

– Pagrindinis įžaidėjas prisijungė tik prieš porą dienų. Nors jis visą vasarą sportavo ir fizinė forma nėra problemą, bet komandoje yra nemažai naujų veidų, reikia priprasti. Žinome, ką Mantas gali, ir labai tikiuosi, jog nesijaus to, kad jis prisijungė visai neseniai.

– Ar be Artūro Milaknio komandoje dar yra traumuotų žaidėjų?

– Kol kas nėra. Džiaugiamės, jog visi kiti pasiruošę žaisti.

– Komandoje yra keturiolika žaidėjų. Jau aiškus dvyliktukas, kuris žais savaitgalį?

– Sunku pasakyti. Dar liko pora treniruočių. Nors nei vienam sportininkui nelinkime nieko blogo, bet dar visko gali nutikti, todėl turbūt būtų neprotinga dabar paskelbti dvyliktuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Pavyko pagerinti Mirzos Begičiaus kondiciją?

– Gal tas klausimas per daug eskaluojamas. Aš tai pasakiau tik tarp kitko. Be abejo, jis pasitaisė. Dar esame pasirengimo stadijoje ir iki Eurolygos rungtynių dar yra nemažai laiko. Iki tol dar sužaisime nemažai LKL ir BBL rungtynių, kurios padės jam įgyti reikiamą formą.

Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų