• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kanye West (32) atsiprašė Taylor Swift (19). Reperis pertraukė dainininkės padėkos kalbą MTV Video Music Awards ceremonijoje: paėmė iš jos mikrofoną ir paskelbė  Beyoncé (28) kategorijos "Geriausias dainininkės video klipas" laimėtoja.

REKLAMA
REKLAMA

Taylor liko be žado. Praėjus keletui valandų po apdovanojimų įteikimo, Kanye pasirodė, kad tai nebuvo labai mandagu. JAV žurnalui "OK!", jis sakė:"„Aš atsiprašau Taylor Swift, jos gerbėjų ir jos mamos. Netrukus po šio įvykio kalbėjausi su Taylor mama ir ji pasakė tą patį, ką būtų pasakiusi ir mano mama. Ji labai talentinga!".

REKLAMA

Rugsėjo 13 d. Niujorke buvo teikiami muzikos apdovanojimai. Kai Kanye nustūmė Taylor nuo scenos, publika sureagavo riksmu. Vėliau Beyoncé dar kartą pakvietė kolegę į sceną, kad ji galėtų baigti padėkos kalbą.

Tuo tarpu Taylor Swift prieš kelias dienas šį atsiprašymą priėmė ir atleido reperiui. "Jis nieko asmeniškai nenorėjo įžeisti", - sakė Taylor. "Bet jei jis norėjo tik pasakyti 'Labas'...".

"Nenoriu pasakyti, kad manęs tai nesutrikdė. Tačiau po penkių minučių turėjau pasirodymą ir galėjau vėl užlipti ant scenos".

"Kanye man paskambino, jis labai nuoširdžiai atsiprašė ir aš priėmiau jo atsiprašymą".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų