REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis Klaipėdos „Neptūno“ strategas Paulius Juodis jau pradėjo formuoti komandą – klubo valdybos nariams pateikė žaidėjų, kuriuos norėtų matyti savo ekipoje, pavardes. Strategas remiasi pernykščiu metodu – ekipą sudarys beveik visi Klaipėdos krašto krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas sutartį iš pernai turime su vieninteliu krepšininku Vyteniu Petkumi. Su naujaisiais žaidėjais sąlygos daugmaž yra aptartos, belieka pasirašyti kontraktus“, – teigė P. Juodis.

REKLAMA

Į „Neptūno“ ekipą pakviesti buvę „Naftos-Uni-Laivitės“, pernai „Šilutės“ komandai atstovavę Julius Žurna ir Dainius Vaitelis. P. Juodis pareiškė norą, kad sutartį pratęstų pernai „Neptūno“ ekipoje rungtyniavęs Osvaldas Kurauskas.

Vidurio puolėjo pozicijoje turėtų rungtyniauti kelerius pastaruosius metus „Naftos-Uni-Laivitės“ komandoje žaidęs Simas Galdikas.

Įžaidėjų gretose rungtyniaus klaipėdietis, pernai Kauno „LKKA-Atleto“ komandos garbę gynęs Mindaugas Stašys ir buvęs „marčiulioniukas“, rungtyniavęs ir Norvegijoje Robertas Bitinas.

REKLAMA
REKLAMA

„Neptūno“ ekipos marškinėlius turėtų užsivilkti ir 1991 metais gimęs „Lemminkainen“ komandos vadovės Ramunės Kumpienės sūnus Modestas Kumpys (lengvojo krašto žaidėjas).

Sunkaus krašto pozicijoje norima matyti 198 cm klaipėdietį Tomą Vilkių.

Kartu su naujaisiais neptūniečiais treniruojasi trys jauni (gimę 1992 metais), tačiau perspektyvūs V. Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtiniai: Deivydas Anužis, Tadas Maželis ir Rimvydas Brencius.

Neptūniečiams pasiruošti naujajam sezonui liko labai mažai laiko – jau spalio 6 dieną jie namuose žais pirmąsias LKL rungtynes su bronzos medalių laimėtojais „Šiaulių“ krepšininkais.

Paulius Matulevičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų