REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo krizės apsnūdusias Lietuvos žvaigždes pažadino jau tradiciniu tapęs Manto Petruškevičiaus balius.

REKLAMA
REKLAMA

Kas pėsti, kas ratuoti - visi, save laikantys žvaigždėmis, traukė į didžiąją metų puotą. Ir neapsiriko, nes galimybių įsiamžinti pakako: visur zujo fotografai, o kam pasisekė - ir į operatorių akiratį pateko. O kur dar glamūriniai pokalbiai ir linksmybės ne mažiau ryškių žvaigždžių ratelyje... Todėl pelnyta, kad šią savaitę aukščiausia „Veidų lenktynių“ pozicija atiteko puotos šeimininkui Mantui Petruškevičiui.

REKLAMA

Tik Natalija Zvonkė pas Mantuką neužsuko. Matyt, turi svarbesnių užsiėmimų. Pavyzdžiui, vyrą paauklėti, kad tas prie svetimų moterų nesiglaustytų.

Vasarą prasidėjęs žvaigždžių vedybų maratonas tęsiasi. Be jau anksčiau dešimtukan patekusių jaunavedžių Jurgos Šeduikytės, Vido Bareikio ir Andriaus Kandelio, Redos Gikytės, šią savaitę matomiausiųjų sąraše puikuojasi Viktoras Diawara, rugsėjo 4 dieną amžiną meilę prisiekęs išrinktąjai Živilei Slivinskaitei.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę viešumoje sublizgėjusi Violeta Repčenakaitė-Blėdienė nutarė pailsėti ir daugiau laiko skirti asmeniniam gyvenimui, todėl šią savaitę ją matome nebe pirmoje, o ketvirtoje „Veidų lenktynių“ dešimtuko vietoje.

Dėmesio privengia ir Nijolė Pareigytė. Galbūt dabar dainininkei svarbiausia - Europos krepšinio čempionatas, kuriame Lietuvai atstovauja jos mylimasis Artūras Jomantas, o gal ji baiminasi keblių klausimų, kurių po atviro buvusio draugo Eugenijaus Ivanenkos interviu neabejotinai sulauktų iš žurnalistų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę dešimtuke - ir ilgoką pertrauką „Veidų lenktynėse“ padariusi Aistė Paškevičiūtė. Merginos draugystė su Dominyku Butvilu - jau nebe naujiena, naujų intrigų (taip pat - ir temų žiniasklaidai) nėra, todėl dėmesys Aistei buvo sumažėjęs. Vis dėlto šį televizijos sezoną žaviąjai merginai veiklos netrūksta - todėl ir be skandalų matomumo užtenka.

Pastaba: vienas portalo „Balsas.lt“ skaitytojas „Veidų lenktynių“ dešimtuke pasigedo Henriko Daktaro. Paaiškiname: šiame projekte dėl matomiausios personos titulo varžosi tik taip vadinamos žvaigždės, o sudarant dešimtuką vertinami geltonieji leidiniai, todėl kriminalinio pasaulio autoritetai ir politikai į šias lenktynes nepatenka (nebent sąmoningai ima bendrauti su bulvarine spauda ir brautis į pramogų pasaulį).

Kas yra „Veidų lenktynės“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų