REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NO DJs naujo sezono atidarymas: U2 skambės kitaip!

Šį šeštadienį klube „Gravity“ pristatydami projektą „U2 SMASHED UP“ NO DJs pradeda savo naują sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

Grupei SKAMP išėjus „nemokamų atostogų“, dėl visiems jau girdėtų priežasčių, visą laisvą laiką Vee Diawara žada skirti projektui NO DJs ir atnešti į Lietuvos padangę naujų ir įdomių muzikinių sprendimų.

REKLAMA

Šį savaitgalį kartu su NO DJs lyderiu Vee Diawara bei perkusistu Riccardo Bondini scenoje pasirodys grupės Flamingo vokalistas Žilvinas Sebeika, puikiai atliekantis U2 dainas. Vakaro svečiai – LiveHousemusic, grupė, kuri elektroninę house muziką paverčia ypatinga, papildydami ją gyvais instrumentais.

NO DJs į šokių  aikštelę žada paduoda gerą dozę teisingai subalansuotos muzikinės mišrainės: komandos nariai be didžėjaus pagalbos gyvai „maišys“ skirtingas dainas, taip sukurdami naujas hitų versijas.  Priminsime, kad užsienyje jau išpopuliarėjusi, o Lietuvoje dar tik pirmuosius žingsnius su NO DJs projektu žengianti muzikinė naujovė „mash-up“, kuriama elektroniškai miksuojant ir sinchronizuojant kelias ar daugiau skirtingų muzikinių stilių instrumentines bei vokalines dainas.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su šiuo pasirodymu NO DJs žada atnešti ir dar vieną tradiciją – neoficialius „mash-up“ kompaktinius diskus, kuriuos su savaitgalio renginio skrajute jau galima rasti Vilniaus kavinėse ir klubuose bei internete. Vee Diawara žadėjo, kad šie albumai atsiras kartą per mėnesį, šiuo metu ruošiami Michael Jakcson bei Daft Punk „mash-up‘ai“, kuriuos netrukus galėsite rasti Vilniaus gatvėse.

Galima pridurti, kad NO DJs įtraukti į „Bootie“ vakarėlių bendruomenę,  kurioje skamba geriausi „mash-up“ DJ‘ėjų vardai iš viso pasaulio. 2003 m. DJ Adrian ir Mysteriuos D San Franciske įkurtas klubas „Bootie“ buvo pirmasis JAV, paskirtas augančiai nelegalių „mash-up‘ų“ meno formai, dabar jis tapo didžiausiu šio stiliaus renginiu pasaulyje. Kiekvieną mėnesį „Bootie“ vakarėliai įvyksta bent aštuoniuose miestuose, išsidėsčiusiuose trijuose kontinentuose. Be San Francisko tarp jų ir Los Andželas, Niujorkas, Paryžius, Miunichas, Brisbanas, Berlynas, Pekinas, Honkongas, Meksikas, Kopenhaga bei Čikaga, tikimasi, kad netrukus tarp jų atsiras ir Vilnius.

Rugsėjo 12 d. / Vilnius / klubas „GRAVITY“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų