REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelionių organizatorius „Novaturas“ ateinančio žiemos sezono kelionių kainas į Egiptą ir Kanarų salas teigia sumažinęs apie 30 proc., lyginant su praėjusiais metais. Remiantis „Novaturo“ duomenimis, šiais metais populiariausios 7 nakvynių poilsinės kelionės kaina 4 žvaigždučių viešbutyje Egipte, Šarm El Šeicho kurorte, sumažėjo daugiau nei tūkstančiu litų, Hurgadoje – daugiau nei devyniais šimtais litų.

REKLAMA
REKLAMA

Atitinkamos poilsinės kelionės kaina į Tenerifę nukrito apie 1250 litų.

„Ruošdamiesi žiemos sezonui, išlaikėme lietuvių pamėgtas keliavimo kryptis, tačiau klientams siūlome žymiai mažesnes, lyginant su pernai, kelionių kainas. Pateikti ekonomiškus pasiūlymus, neprarandant kelionių kokybės, mums pavyko derybų dėl geriausių sąlygų su vežėjais bei užsienio partneriais metu“, – teigia kelionių organizatoriaus „Novaturas“ komunikacijos direktorė Brigita Sabaliauskaitė.

REKLAMA

Pasak B. Sabaliauskaitės, dėl susidariusios ekonominės situacijos šiemet Lietuvos keliautojai ypač atidžiai skaičiuoja atostogų išlaidas, todėl dalis lietuvių poilsį užsienyje bei jam skirtas lėšas pradeda planuoti gerokai iš anksto. Perkant keliones su išankstinio pardavimo nuolaidomis, galima nemažai sutaupyti, todėl daugelis keliaujančiųjų vos prasidėjus rugsėjui skuba pasinaudoti pasiūlymu žiemos sezono keliones iki spalio mėnesio įsigyti iki 25 proc. pigiau. Šiuo metu jau nupirkta beveik trečdalis „Novaturo“ žiemos sezono kelionių spalio mėnesiui.

„Kalbant apie žiemos sezono tendencijas, jau aišku, kad Lietuvos keliautojai ir toliau liks ištikimi savo pamėgtoms vietoms. Šį sezoną tiek tarp keliaujančių pirmą kartą, tiek tarp jau leidusių atostogas užsienyje lietuvių populiariausia kryptis turėtų išlikti Egiptas“, – teigia B. Sabaliauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų