REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais mokslo metais geriausiai besimokantiems darbuotojų vaikams MAXIMA vėl skirs stipendijas. Bendrovė nusprendė išlaikyti ir toliau vystyti vaikus pažangiai mokytis skatinantį socialinį projektą – mokinių pažangumo programą MAXIMALISTAS.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąjį 2009-2010 mokslo metų trimestrą ar semestrą stipendijas gaus 140 bendrovės darbuotojų vaikų, kurių žinios ir mokslo rezultatai įvertinti aukščiausiais balais.

REKLAMA

„Nepaisant visus prislėgusio sunkmečio, nusprendėme ir toliau remti gerai besimokančius savo darbuotojų vaikus. Finansinė parama daugeliui šeimų dabar yra ypatingai svarbi, o vaikus gerai mokytis motyvuoja ne tik moralinis, bet ir finansinis paskatinimas. Tikime, kad mūsų mokamos stipendijos šiems vaikams padės ir toliau siekti žinių, o jų bendraamžiams taps papildomu motyvu gerai mokytis ir gauti bendrovės mokamą stipendiją“, - sako MAXIMA LT, UAB generalinis direktorius Gintaras Jasinskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak, G. Jasinsko, projektą nuspręsta tęsti atsižvelgus į moksleivių susidomėjimą šia programa bei bendrovės stipendijas jau gavusių vaikų ir jų tėvų išsakytus teigiamus atsiliepimus apie programos naudą.

Pirmąjį 2009-2010 mokslo metų trimestrą ar semestrą kas mėnesį mokamą MAXIMALISTO stipendiją gaus 140 bendrovės darbuotojų vaikų. Būtent tiek vaikų praėjusius mokslo metus baigė aukščiausiais įvertinimais.

Programos MAXIMALISTAS dalyviai gerai mokytis skatinami ne tik stipendijomis: šią vasarą tik geriausiais pažymiais besimokantys bendrovės darbuotojų vaikai pirmąkart ilsėjosi  ne, kaip įprastai, Lietuvos pajūryje, bet tarptautinėje stovykloje Čekijoje. Pasak MAXIMA LT, UAB vadovo, aukšto lygio vasaros stovykla užsienyje bendrovės darbuotojų vaikams buvo papildomas motyvas pasitempti ir gerai mokytis visus metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„MAXIMALISTO programa įgyvendinama jau beveik metai. Džiugu, kad šiemet pirmūnų gretos gausėja ir stipendiją gaus daugiau vaikų. Programos dalyviai tvirtina, kad bendrovės mokamos stipendijos, taip pat ir tarptautinė vasaros stovykla yra pats geriausias motyvas mokytis ir stengtis. Tai mus džiugina ir, nepaisant šiandieninės situacijos, skatina išlaikyti bei stiprinti šią programą“, - sako G. Jasinskas.  

Bendrovė vaikų stipendijoms jau skyrė per 52 tūkst. litų. MAXIMALISTO programa sukurta, atsižvelgus į Švietimo ir mokslo ministerijos rekomendacijas bei pasiūlymus, pačių vaikų išsakytus pageidavimus bei jų tėvų prašymus remti ir skatinti gerą vaikų mokymąsi.

REKLAMA

Apie MAXIMA mokinių pažangumo programą „MAXIMALISTAS“:

Programoje MAXIMALISTAS dalyvauja visi 5-12 klasių MAXIMA LT, UAB, darbuotojų vaikai. Stipendijomis skatinami aukščiausius balus gaunantys moksleiviai. Jei mokinys trimestrą arba semestrą baigia vien dešimtukais ir devintukais, į specialią jam pagamintą MAXIMALISTO kortelę MAXIMA LT, UAB, jam perveda po 50 Lt už kiekvieną ateinančio trimestro arba semestro mėnesį. Moksleiviai pinigus kortelėje turi galimybę kaupti, o juos išleisti gali bet kuriuo metu visose MAXIMA parduotuvėse. Be to, MAXIMA prekybos tinklo parduotuvėse MAXIMALISTO kortelės turėtojams taikomos 10 % nuolaidos mokyklinėms prekėms – kanceliariniams  reikmenims, kuprinėms, knygoms.

Šių metų pradžioje MAXIMA LT užsakymu atliktas moksleivių mokymosi motyvacijos tyrimas parodė, jog moksleiviai mokyklose mokosi dėl geresnės ateities. Tačiau daugiau nei pusė teigė norintys gauti ir finansinį paskatinimą už savo pastangas moksluose bei pritarė  MAXIMA LT, UAB, vykdomai mokinių pažangumo programai MAXIMALISTAS.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų