REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį, rugsėjo 11 d., elektroninės muzikos atlikėjų komanda „Techstylism“ ir didžiausio elektroninės muzikos tinklalapio Lietuvoje autoriai „Djscene.lt“ suvienys savo jėgas ir pakvies į naują renginių seriją „Vibrator“.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgai ir kruopščiai ruošti renginiai kiekvieną mėnesį virpins programą atnaujinusiame sostinės klube „Gravity“.

REKLAMA

Kontraversiškus pasaulinius įvykius menančią dieną visus susirinkusius pasitiks įžūliai stipriu atlikėjų trejetu. Mūsų kraštui atstovaus pagrindiniai serijos „virpintojai“ Daimon ir Pagalve, o importinio ypatingo „G“ taško vibratoriaus vaidmenį atliks garsusis Grovskopa. Švedijoje gyvenantis  techno didžėjus ir prodiuseris yra savitos ir itin „kabinančios“ elektroninės muzikos kūrėjas. „Ruoškitės penktadienį virpėti!“, - sako iš dviejų stiprių komandų suburti serijos šeimininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Grovskopa - garsiojo Surgeon kolega

Elektronine muzika besidomintiems melomanams ne paslaptis, kad vienas dažniausiai linksniuojamų Europos techno didžėjų Grovskopa yra artimas pavasarį klube „Gravity“ jau grojusio garsiojo Surgeon bičiulis bei kolega. Jo remiksuotas Grovskopa kūrinys „Sex & Violence“ daugelio muzikos kritikų buvo pripažintas vienu populiariausių ir skoningiausių 2008 metų elektroninės muzikos kūrinių.

Šiais metais pasirodė jau trys Grovskopa plokštelės ir visos iš karto pakliuvo į tokių garsių didžėjų kaip Jeff Mills, Inigo Kennedy, jau minėto Surgeon, Takaaki Itoh ir daugelio kitų repertuarą. Abejingi neliko ir „Techstylism“ nariai: 2009-ųjų kovą pasirodęs leidinys „Seventh Seal“ tapo labai mėgstama ir dažnai grojama Daimon plokštele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Švedo „arkliukas“ - industrinis techno

Vengdamas pasikartojančių garsų pagrindu sukurto klubinio techno, kuris padėjo išgarsėti aibei garsiausių prodiuserių, Grovskopa pasuko į sudėtingesnį, labiau industrinį, 90-ųjų pabaigos britišką techno. Taip švedas atsispyrė nuo tokių didžėjų kaip Surgeon, Regis ir James Ruskin kuriamos muzikos. Tuo pat metu labai didelę įtaką Grovskopa darė su techno muzika nieko bendro neturinčių muzikantų Steve Reich, Philip Glass ar Recoil kūryba.

Pirmąjį Grovskopa vizitą į mūsų šalį, pradėjusį jau septynerius metus trunkančią „Techstylism“ ir šio garsaus švedo draugystę, simboliškai vainikavo jo pasirodymas legendiniu tapusio klubo „Vault“ atidaryme. Tąkart pirmasis serijos „Techstylism & Djscene“ svečias virtuoziškai trimis plokštelių grotuvais sugrotas setas visus pakėlė ant kojų bei iki šiol daugeliui paliko geriausius  prisiminimus keliantį įspūdį.

Dviejų šokių muzikos gigantų serija, kuri klube „Gravity“ vibruos kiekvieną mėnesį, pasižymės ne tik kokybišku muzikiniu turiniu, bet ir skoningomis vizualizacijomis bei dėmesį prikaustančiomis dekoratorių idėjomis.



Pagalve

Video klipai:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų