• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas iš svarbiausių dalykų mums, ką tik suburtai šios skilties komandai, Jūsų nuomonė. Norime žinoti, ar judame teisinga kryptimi, ką turime tobulinti, ką plėtoti ar galbūt keisti. Kadangi esame ne pažinčių portalas, žinutėmis susirašyti galimybės neturime. Tačiau Jūsų rašomi komentarai po straipsniais – puikus būdas mums Jus išgirsti.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl nuoširdžiai raginu Jus, šios skilties skaitytojus, – būkite aktyvūs! Nepatingėkite po perskaitytu straipsniu parašyti savo mintis bei, galbūt, iššaukti įdomią diskusiją. Įdomiausio komentaro autoriui kiekvieną savaitę dovanosime po knygą iš KnyguKlubas.lt svetainės. Laimėtojai bus išrinkti burtų keliu. Kuo daugiau straipsnių komentuosite, tuo didesnė tikimybė laimėti.

REKLAMA

Kritikuokite, šaipykitės, džiaukitės, liūdėkite, žavėkitės: kad tik kiekviena emocinė išraiška būtų prisotinta svarių argumentų. Padėkite mums tobulėti. Nepalikite mūsų už borto. Juk vienas lauke ne karys. Be Jūsų palaikymo bus sunku. O su Jumis – joks banginis nebaisus!

Pagarbiai,

„Balsas.lt Jaunimas“ vyr. redaktorius

Miroslavas Siniavskis

P.S. Knygas dalinsime visą rudenį! Konkurse dalyvauja tie, kurie komentarų lauke teisingai nurodė savo vardą ir elektroninį paštą. Pasiūlymas galioja tik „Jaunimo“ skilties straipsniams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų