REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Iššūkis – mis Lietuva“: nesąžininga gražuolių kova

Artėjant konkurso „Mis Lietuva 2009“ finalui projekto „Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvės vis labiau nesutaria dėl išbalsavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Dažniausiai autsaiderių gretose atsiduriančios merginos piktinasi, jog dauguma gražuolių net nesivargina ieškoti pagrįstų argumentų, o prieš jas balsuoja tik dėl to, kad jos nepatenka į lyderių draugystės ratelį. Iš realybės šou išmetamos konkurentės teigia, jog  kitos merginos dažnai prasčiau pasirodo užduotyse, tačiau jų poelgių “susikukavusios” kolegės net nesvarsto.  

REKLAMA

Žibalo į ugnį santykiuose šliūkštelėjo ir stiliaus bei sugebėjimo žavėti išbandymai.

Žavėjimo paslapčių merginas mokęs vyrų klubo vadovas Šarūnas Mažuolis akcentavo, jog didžiajame finale atsidursiančios gražuolės pirmiausia turi išmokti atkreipti į save dėmesį. Kiekviena finalininkė, anot mokytojo, žiūrovų bei komisijos dėmesį turi prikaustyti ne tik  ilgomis kojomis ar gražiomis akimis, bet ir kūno kalba. Mažuolis išdėstė projekto dalyvėms, kad daugumą, o ypač vyrus, atbaido merginų pernelyg didelis noras pabrėžti savo grožį ir seksualumą. „Svarbiausia į kiekvieną žmogų žvelgti su meile ir neslėpti akių“, - moko vyrų klubo vadovas.  

REKLAMA
REKLAMA

Pamokęs esminių žavėjimo judesių įvertinti merginų sugebėjimus jis pakvietė itin išrankių ir žinomų vyrų  komisiją: realybės šou dalyvių vedlį Audrių Bružą, kandujį „Super L.T.“ veidą Jogailą Morkūną ir „Radiocentro“ laidų vedėją Vytenį Sinkevičių. Viena po kitos kilo komisijos vertinimo kortelės su užrašais „Nuobodu“, „Be šansų“, „Noriu“.

Gražuolės kaip įmanydamos demonstravo gebėjimus sužavėti žvilgsniu, rankos judesiu ir tam tikra kita kūno kalba. Merginos, kurioms nepavyko savo žavesiu pakerėti komisijos, teisinosi, jog nemato reikalo vilioti svetimų vyrų. Jogaila Morkūnas šioms dalyvėms iš karto švietėjiškai paaiškino, kad scenoje tokių žinių pritaikymas gali padėti laimėti karūną: „Tu kažkaip turi atkreipti į save dėmesį. Kitaip tariant, tokie dalykai yra aktualūs komunikavimui. Juo labiau, kad pagrindinė „Mis Lietuvos“ funkcija yra atstovavimas mūsų valstybei, todėl laimi ne tik kūniškas grožis“.    

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po kūno kalbos pamokos ne mažesnį iššūkį gražuolėms metė stilistas Kęstutis Rimdžius. Jo užduotis vadinasi „Pasidaryk pati“. Visos merginos gavo po XL dydžio marškinėlius, žirkles ir keletą pagrindinių siuvimo įrankių. Jos per penkioliką  minučių turėjo „pasisiūti“ sau originalų drabužį.

„Reikėtų atkreipti dėmesį į tam tikrus dalykus. Aš paprašiau, kad rūbas būtų pademonstruotas. Šiuo atveju vertinau ir laikyseną, eleganciją, tai, ko jos mokėsi ištisas savaites. Kalbant atvirai, tik maža dalis iš jų ėjo nesusikuprinusios“, - dėsto Kęstutis Rimdžius.

REKLAMA

Nepaisant prastos merginų eisenos demonstruojant savo sukurtą aprangą, stilistas išrinko originaliausią merginą ir suteikė jai neliečiamybę balsavime. Dauguma gražuolių nesutiko su Rimdžiaus pasirinkimu. „Kadangi aš pati taip nedariau, tai man negražu“, - savo nuomonę išdėstė Justina Kazlauskytė. Ieva Jotkėlaitė, kuriai Kęstutis pasiūlė susitvarkyti pedikiūrą,  laimėtojos apdarą pavadino pernelyg neoriginaliu.  

Keletą  merginų ne juokais supykdė balsavimo dėl dalyvės pašalinimo iš projekto rezultatai. Tai pastebėjęs vedėjas Audrius Bružas atvirai merginų paklausė, kokiais kriterijais gražuolės remiasi balsuodamos prieš savo konkurentes. Atsakymai pyktelėjusias dalyves pribloškė dar labiau.

„Iššūkis – mis Lietuva“- sekmadienį, 21,15, per „Lietuvos ryto televiziją“.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų