REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klube „Tarantino“ - negarbingų šunsnukių muzikinė kino puota

Vos prieš keletą dienų Lietuvos kino teatruose startavusio kultinio režisieriaus Quentino Tarantino naujausias šedevras „Negarbingi šunsnukiai“ jau šį penktadienį, rugsėjo 4 d., vienai nakčiai persikels į kitokią erdvę – klubo „Tarantino“ kinematografinius labirintus.

REKLAMA
REKLAMA

Originalumo nestokojančio režisieriaus vardu pramintas klubas specialiai „Negarbingų šunsnukių“ premjeros proga organizuojamame vakarėlyje žada pasipuošti išskirtine filmo atributika, o vakaro svečiams padovanoti kvietimų į daugybės kritikų liaupsių susilaukusį naująjį Q.Tarantino filmą.

REKLAMA

„Mūsų klubas ne veltui vadinasi „Tarantino“, sekame visas naujienas susijusias su šio kultinio režisieriaus veikla ir stengiamės vakarėlius praturtinti novatoriška ir kiek išprotėjusia jo dvasia. Penktadienį vakarėlyje „Tarantino TNT: Negarbingi šunsnukiai“ savo svečiams bandysime padovanoti savotišką filmavimo aikštelės įliuziją vizualiąja prasme, na o muzikinį frontą laikys Tomas Boo („Boogaloo“) ir Thomas Anders“, - pasakojo klubo atstovas.

Kiek sukarintoje vakarėlio aplinkoje tikimasi išvysti išradingų karinių kostiumų ar bent jų atributikos – ginklų, antpečių, ordinų - šventės dresskodas: kaip kare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų