REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per savaitę - rugpjūčio 21-27 dienomis - Lietuvos keliuose žuvo 7 žmonės, sužeisti 69 eismo dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Žuvo 5 vairuotojai, vienas keleivis ir vienas dviratininkas. Žuvo 6 vyrai ir viena moteris, jų amžiaus vidurkis - 47-eri metai.

REKLAMA

Iš viso įvyko 65 eismo įvykiai.

Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnybos duomenimis, per savaitę užregistruoti 5 eismo įvykiai, kurių kaltininkai - neblaivūs vairuotojai. Juose vienas žmogus žuvo, keturi buvo sužeisti.

Rugpjūčio 22-osios vakare Kėdainių rajone, Antežerių kaime, automobilis "Opel Omega" susidūrė su mopedu. Žuvo mopedą vairavęs 65 metų vyras. Automobilį vairavęs, įtariama, neblaivus 30 metų vyras iš įvykio vietos pasišalino. Vėliau jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pirminiais duomenimis, vyriškiui nustatytas sunkus girtumo laipsnis.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 24-osios pavakare Kretingos rajone, Rubulių kaimo teritorijoje, kelyje Šiauliai-Palanga, 51 metų Klaipėdos rajono gyventojo vairuojamas automobilis "Opel Astra" įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su automobiliu "Renault Megane Scanic". Šį automobilį vairavo 54 metų klaipėdietis. Įvykio metu sužeidimus patyrė pirmojo automobilio 19 metų keleivis ir abu vairuotojai. Visi nukentėjusieji buvo paguldyti į Kretingos ligoninę, vėliau keleivis išvežtas į uostamiesčio ligoninę. Abu vairuotojai ligoninėje mirė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 25-osios popietę Šiauliuose, Tilžės gatvėje, 19-mečio joniškiečio vairuojamas automobilis "Volkswagen Golf" kliudė per pėsčiųjų perėją einančius 71 metų moterį ir 72 metų vyrą. Moteris, patyrusi daugybinius sužeidimus, buvo paguldyta į ligoninės reanimaciją.

Rugpjūčio 27-osios vakare Panevėžyje, Molainių gatvėje, 19-mečio šio miesto gyventojo vairuojamas automobilis "Audi A6 Avant" įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su motociklu "Honda CBR 600". Per eismo įvykį sužeistas 22 metų motociklo vairuotojas - dėl dešinės rankos ir kairės kojos lūžių jis paguldytas į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų