REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Manoma, jog pritrenkiamo grožio moterys skiriasi nuo visų kitų. Taip stipriai, jog vyrai nedrįsta pretenduoti į vietą šalia jų. Jūsų šmaikštūs juokeliai? Ji jau girdėjo. Deimantai? Turi. Brangus kurortas? Ji susitikinėja su jo savininku.

REKLAMA
REKLAMA

Šios būtybės taip aukštai kelia kartelę, jog bet kuris vyras, išdrįsęs pakviesti tokią į pasimatymą, susižalos savivertę visam likusiam gyvenimui. Taip skelbia teorija. O kokia praktika?

REKLAMA

Ko iš tiesų laukia iš vyrų šios padermės atstovės, atsako Brazilijos supermodelis Adriana Lima.



Būkite savimi.

"Man atrodo, kad vyrai manęs bijo. Mano akivaizdoje jie puola į du kraštutinumus - arba siaubingai nervinasi, arba stengiasi atrodyti geresni nei yra. Neverta. Neapsimetinėkite. Jeigu nervinatės - nervinkitės. Jeigu drovitės - drovėkitės. Tai netgi miela."



Atsiplėškite nuo telefono.


"Gana nemandagu naudotis telefonu vakarienės metu, juolab - romantiškos. Apskritai tai atrodo labai mergaitiška - nuolat rašyti žinutes ir aptarinėti, kas į kokį klubą šįvakar eis. Pašalinkite telefoną. Jį galima išsiimti tik tuo atveju, jeigu kas nors pateko ligoninėn arba panašiai."



Pavyduliaukite...

REKLAMA
REKLAMA

"Man patinka vyrai, kurie manęs pavydi. Tiesa. Suprantama, iki tam tikros ribos."



... bet nepersistenkite.

"Man nelabai patiks, jeigu mano garbę gins kumščiais. Na, taip, kuris nors vakarėlio svečias, padauginęs kokteilių, gali ką nors leptelti mano atžvilgiu. Bet jūs turite save kontroliuoti. Tiesiog pasakykite: "Eikime iš čia." Ir jūs neturite nieko jam sakyti. Aš vis tiek niekada jo daugiau nepamatysiu. O štai muštynių nemėgstu - kaip ir tų, kurie jas kelia."



Liaukitės apžiūrinėjęs mano drauges.

"Aš rimtai. Už mažiausią bandymą flirtuoti su bent viena iš jų - žaibiškas atstatydinimas. Aš per tai perėjau. Prie gero tai nepriveda."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA





Atminkite, kad mergina - ne aksesuaras.

"Prašom negalvoti, kad jeigu atėjote į vakarėlį su gražiausia miesto mergina, tai automatiškai daro jus pačiu kiečiausiu vaikinu. Man nepatinka, kai į mane žiūri kaip į trofėjų."



Būkite mandagus.

"Vyras turi turėti šią savybę - ir ne tik mano atžvilgiu. Aš visada tai stebiu. Kaip jūs elgiatės su oficiantu? Kaip kalbatės su žmogumi, kuris paduoda paltą?Jūs turite jausti pagarbą visiems šiems žmonėms ir elgtis su jais kaip su lygiais."

Nedarykite spaudimo.

"Vyrai būna gana įkyrūs. O man reikia laiko, kad pirmasis įspūdis apie jus susigulėtų ir aš suprasčiau, ar noriu tęsti bendravimą. "Kada pasimatysime? Kada pavakarieniausime?" Stop. Viskam ateis laikas. Kai būsiu pasirengusi, aš pranešiu."



Būkite paslaugus.


"Tarkime, jūs pakvietėte mane vakarienės. Aš noriu, kad užsuktumėte manęs paimti, atidarytumėte mašinos dureles ir atitrauktumėte kėdę restorane. Jeigu aš einu į damų kambarį, jūs turite atsistoti - ir padaryti tą patį, kai grįžtu. Man patinka visos šios senamadiškos manieros, bet tik tuomet, kai jos išties įgimtos ir atrodo natūraliai."



Išvežkite mane (tik ne per toli).


"Kai mes keliaujame sykiu pirmąkart, miegame skirtinguose kambariuose. Tai pirma. Jūs turite viską suplanuoti: nupirkti bilietus, užsakyti viešbutį, iškviesti taksi į oro uostą, kad man netektų apie tai galvoti - tai antra. Ir prašyčiau paimti iš manęs krepšius. Tai trečia."



Svarbu ne dovana, o dėmesys.

REKLAMA

"Kartais vyrai taip nori parodyti savo reikšmingumą, jog iškart dovanoja ką nors itin brangaus. Bet man nelabai patinka, kai demonstratyviai kaišioja po nosimi savo piniginę. Verčiau parašykite romantišką laišką - aš suprasiu, jog galvojate apie mane ir darote tai iš širdies. Taip, ir dar aš mėgstu gėles. Tik nereikia iš karto pirkti didžiulės puokštės..."

... bet tai nereiškia, kad jūs negalite nuskinti žvaigždės nuo dangaus.

"Ar žinote, kad galima žvaigždę galima pavadinti žmogaus vardu? Prieš keletą metų mano draugė gavo tokią dovaną iš vyro ir - Dieve mano - aš manau, kad tai siaubingai romantiška." (Turint galvoje tuos 6 milijonus dolerių, kuriuos Adriana uždirbo 2008 m. iš drabužių demonstravimo ir reklamos kampanijų, būtina pridurti, jog starnamer.org siūlo pavadinti žvaigždę mylimo žmogaus vardu už 19,95 dol. - Red. past.)



Pamirškite kitas moteris.

REKLAMA

"Aš nesuprantu, kaip vyrai gali artimai bendrauti su kuo nors ir susitikinėti su kitomis moterimis. Tai tikrai ne man. Aš į santykius žiūriu rimtai. Mano gyvenime buvo keturi ar penki romanai, ir nė vienas jų nesitęsė ilgiau nei metus - būtent todėl, kad negalėjau rasti vyro, pasiruošusio kompromisams. Aš turiu galvoje buvusio gyvenimo būdo atsisakymą."

Paskambinkite savo mamai. Rimtai.

"Man svarbu, kad vyro santykiai su šeima būtų geri. Juk tai jūsų artimiausi žmonės. Jeigu jūs negerbiate šeimos, vargu ar gerbsite kitus. Ir mano šeima taip pat domėkitės. Paklauskite manęs, kaip jiems einasi. Man tai patinka. Ir darykite tai dažniau, nes ateityje jie gali tapti ir jūsų šeima."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eikite namo. Jau dabar.

"Turėkite saiko jausmą - taip pat ir gerdami alkoholį."

Rūpinkitės manimi.

"Kai aš sergu, tai noriu, kad mane slaugytų. Pamaitinkite mane. Jeigu nemokate gaminti, užsakykite maisto telefonu. Nueikite į vaistinę, nupirkite vaistų. Tiesiog rūpinkitės manimi."

Štai kaip viskas paprasta...



Parengė Alina Gukauskienė




Deja, bet šio angelo širdis nebe laisva. Ji priklauso krepšininkui Marco Jaric
:

Dar šiais metais pora turėtų susilaukti kūdikio:





Scanpix nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų