REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktinė pergalingai pradėjo keturių komandų turnyrą Ispanijoje. Mūsiškiai 81:75 nugalėjo Slovėnijos krepšininkus.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių rinktinės vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas buvo labai nepatenkintas tuo, kokį žaidimą jo auklėtiniai demonstravo ketvirtajame susitikimo kėlinuko.

REKLAMA

„Ruošėmės sunkioms varžyboms, nes puikiai žinojome, kokia pajėgi yra Slovėnijos rinktinė. Ne veltui dabartinės sudėties slovėnus ne vienas specialistas vadina vienais pretendentų į medalius.

Kalbant apie šio vakaro rungtynes, esu patenkintas, kad laimėjome, tačiau labai nepatenkintas tuo, kokį žaidimą demonstravome rungtynių pabaigoje. Žiūrėsime video, nagrinėsime kokios yra tokios prastos pabaigos priežastys.

Buvo ir geru momentų, tačiau šiame pasiruošimo etape mums svarbiausia yra taisyti savo minusus. O kad jų turime nemažai, parodė ir šio vakaro dvikova“, - kalbėjo R.Butautas.



- Ketvirtajame kėlinyje leidote sau eksperimentuoti, ar vis tik siekėte pergalės?

REKLAMA
REKLAMA

- Ir taip, ir ne. Bandėme įvairius variantus, tačiau tikrai norėjosi laimėti šią dvikovą



- Kodėl nerungtyniavo Paulius Jankūnas bei mažai žaidybinio laiko gavo Linas Kleiza?

- Šį vakarą Paulius buvo tas tryliktas žaidėjas, kuris liko ant suolo, tačiau savo minutes bei šansą Paulius gaus. Kleiza žaidė nedaug todėl, kad buvo išskridęs kelioms dienoms į Graikiją, negalėjo treniruotis su komanda ir išmokti kai kurių mūsų naujų žaidimo schemų, todėl jam šiandien laiko aikštėje teko nedaug.

16 taškų į Slovėnijos komandos krepšį įmetęs Marijonas Petravičius teigė, jog komandai dar trūksta susižaidimo.

„Buvo atkarpų, kai atrodėme tikrai neblogai, tačiau buvo ir duobių - per dažnai klydome, galbūt priimdavome ne pačius teisingiausius sprendimus, bet reikia nepamiršti, kad žaidėme su pajėgiu varžovu, o mūsų pačių žaidime dar reikia daug ką gerinti ir šlifuoti. Manau, kad dar dažnai trūksta susižaidimo, komunikacijos tarpusavyje, tačiau tam ir turime dar ne vieną kontrolinį mačą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų