REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metus tylėjusi grupė „InCulto“ neseniai išlindo į dienos šviesą su singlu „Sabroso“, kuriuo vyrukai teigė sugrįžę prie savo šaknų bei pasiekę naują kūrybinės brandos etapą.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien „InCulto“ pristato „Sabroso“ vaizdo klipą, kuris buvo filmuojamas tiek koncertų metu Lietuvoje, tiek saulėtoje ir visada šokančioje Kolumbijoje, Santa Martos mieste, iš kurio kilusi Jurgio Didžiulio motina. Grupė žadėjo, kad ryškūs vaizdai, kuriuos išvys gerbėjai ne tik pakels nuotaiką, išjudins kūną, bet ir paners į ritmingą, spalvotą bei šokio ir šypsenų kupiną Kolumbijos pasaulį.

REKLAMA

„InCulto“ nuo pat savo gyvavimo pradžios vieningai sutarė, kad jų tikslas linksminti žmones ir priversti juos trypti pagal kokybišką, originalią ir įdomią kūrybą. „Muzika, kurioje lengvos gitaros partijos persipina su nuotaikingomis pučiamųjų melodijomis, ją vainikuojantis energingas Jurgio vokalas bei vaizdai, kuriuose daug saulės, šviesos ir šokio, turėtų išjudinti visus mūsų gerbėjus ir suteikti jiems gerų emocijų,“ – taip apie „Sabroso“ vaizdo klipą pasakojo „InCulto“ nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad ir pats dainos pavadinimas jau yra savaime uždegantis. „Šis singlas pasakoja apie malonumą. Žodžiu „sabroso“ Pietų Amerikoje apibūdinamas skanus maistas, gera muzika ir ypač – žavios merginos, tai yra visa tai, kas daro gyvenimą gražų ir mielą,“ – paslaptingai šypsodamasis teigė Jurgis Didžiulis.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų