REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcijos Seime nariai ketvirtadienį nusprendė sustabdyti savo narystę partijoje. Pasak TPP frakcijos seniūno Laimonto Diniaus, toks sprendimas buvo priimtas, nes partijos vadovybė nesivadovauja demokratiniais valdymo principais.

REKLAMA
REKLAMA

"Sprendimą nulėmė pastarojo meto įvykiai. Reikia partijos viduje išsiaiškinti, sukviesti suvažiavimą. Dabar atrodo, kad partijos pirmininkas mano, jog partija priklauso tik jam", - Eltai aiškino L. Dinius.

REKLAMA

Tiesa, TPP frakcijai priklausančių partijos narių narystė partijoje jau buvo sustabdyta, tačiau L. Dinius teigia, kad šie partijos nariai apie tai nieko nežinojo.

"Buvo tokios kalbos viešojoje erdvėje, tačiau iš partijos pašalintas narys apie tai turi gauti bent kokį pranešimą. Mes nieko negavome", - sakė TPP frakcijos seniūnas.

L. Dinius tikino, kad pranešimas apie narystės partijoje sustabdymą TPP valdybą registruotu paštu pasieks artimiausiu metu.

REKLAMA
REKLAMA

Be L. Diniaus, narystę TPP taip pat stabdo Ligitas Kernagis, Rokas Žilinskas, Donalda Meiželytė, Linas Karalius, Aleksandras Sacharukas, Vytautas Kurpuvesas ir Zita Užlytė.

Su TPP partijos lyderiu, Seimo Pirmininku Arūnu Valinsku konfliktuojantis TPP frakcijos lyderis aiškino, kad narystę partijoje stabdo tie parlamentarai, kurie galvoja apie savo politines perspektyvas.

Paklaustas, ar tai reiškia, kad A. Valinskui prijaučiantys partijos nariai nebeturi jokios politinės perspektyvos, L. Dinius teigė, kad, "dirbant tokiais metodais, kaip daro partijos lyderis, daug perspektyvų nėra".

Koks likimas laukia iš TPP partijos pasitraukusių narių, L. Dinius kol kas pasakyti negalėjo. Pasak jo, įmanoma, kad šie partijos nariai jungsis prie kitų politinių jėgų ar visai trauksis iš politikos, nes yra ja nusivylę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų