REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvės surinko paramos už 45000 lt

„Iššūkis – mis Lietuva“ dalyvėms tarpusavio konkurencija  padėjo surinkti paramą vaikų globos namams už beveik 45 tūkstančius litų.

REKLAMA
REKLAMA

Tokios vertės rėmimą merginos surado vos per kelias savaites. Stengtis jas paskatino ne tik rūpestis mažyliais, bet ir pažadėtas neliečiamybės statusas balsavime.  

REKLAMA

Projekto dalyvių darbą bei grožį mielai pasišovė įvertinti grupės „Pikaso“ ir „69 danguje“. Šie vaikų  globos namų mėgstamiausi dainininkai buvo pakviesti į koncertą, kurį, gavusios užduotį, surengė gražuolės.

„69 danguje“ atlikėjos šiek tiek nusivylė realybės šou merginų organizaciniais sugebėjimais: „Matėm kelias, kurios lakstė, kaip bitutės. Vis dėlto yra tik kelios, kurios viską organizuoja, o kitos, kol nepašauksi, tol nieko nedarys“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jų, tokiame šou svarbiausia rodyti iniciatyvą, o ne vien stovėti priešais veidrodį.

Grupės „Pikaso“ vaikinai stengėsi daug nepamokslauti, bet koncerto metu įdėmiai nužiūrėję merginas išsirinko gražiausias. „Indrės numerio man reikia ir dar tos kitos, kur vaikščiojo. Ir apskritai, kodėl mes ne viename kambaryje ruošėmės koncertui su merginomis?“, -  susidomėję klausė „Pikaso“ vyrai.

Pačios projekto dalyvės nė sekundei neleido sau atsipalaiduoti. Vienos linksmino vaikus, kitos ruošėsi pasirodymams. Gimnastė Jelena Koroliova labai sutriko pamačiusi sceną: “Labai jaudinuosi, nes scena maža, galiu suklysti“. Bet, vos prasidėjo koncertas, merginos savo jaudulį profesionaliai paslėpė po šypsenomis. Net tuomet, kai dingo elektra, jos sugalvojo gudrią išeitį.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš paramos koncertą į realybės šou grįžo konkurenčių išbalsuota Rita Petrašiūnaitė. Surinkusi daugiausia žiūrovų balsų internetiniame tinklaraštyje http://mislietuva.lrytas.lt Rita išanalizavo savo klaidas ir su nauja jėga stoja į kovą dėl vietos „Mis Lietuva“ finale. Audriaus Bružo paklausta, kokios taktikos imsis grįžusi į žaidimą, Rita patikino, kad kovos su visomis kaip tik prireiks.  

Taip pat laidoje „Iššūkis – mis Lietuva“ - nauji išbandymai su egzotiškuoju treneriu Žanu Klodu (Jeane Claude), ne kartą mokytojavusiu skirtinguose Vokietijos realybės šou.   

REKLAMA

Vos merginos išvydo trenerį, visų akys sužibo. „Iš  pradžių man labai patiko mokytojas, muzika, aplinka, bet kuo toliau, tuo sunkiau darėsi“, - pasakoja Irena Paliokaitė.  Žanas Klodas jau prieš pamoką merginas įspėjo, jog greitai išgaruos noras šypsotis ir laidyti juokelius. „Tos, kurios nori tapti „Mis Lietuva“, turi ne tik gerai atrodyti išoriškai, bet ir būti stiprios vidumi. Jos turi degti noru laimėti. Tokių panelių šiandien mačiau vos kelias, o ant kitų veidų buvo aiškiai parašyta – nekenčiu sporto“, - įspūdžiais po treniruotės dalinosi Klodas. Beje, jis - daugkartinis Vokietijos trumpų nuotolių bėgimo čempionas.

REKLAMA

Šį kartą merginos nekantraudamos laukė ir balsavimo. Procesas, kurio jos paprastai nemėgsta, gražuoles intrigavo, nes turėjo paaiškėti, kurios iš jų po paramos rinkimo įgijo neliečiamybės teisę.  Paskelbus nugalėtojas, greitai išryškėjo antipatija tarp tos pačios komandos narių: Martynos Andruškaitės ir Indrės Graužinytės. Martyna sukritikavo Indrės pastangas prisidėti prie paramos, o pastaroji - Andruškaitės išvaizdą.

Kuo baigėsi merginų konfliktas žiūrovai išvys Audriaus Bružo vedamame projekte „Iššūkis – mis Lietuva“- sekmadienį, 21.15., per Lietuvos ryto televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų