REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Pirmininko Arūno Valinsko šalininkų Tautos prisikėlimo partijoje Seime sudaryta Ąžuolo frakcija trečiadienį netikėtai išplatino trumpą pranešimą, kuriame teigia, kad neturi nieko bendro su Daktarų šeima.

REKLAMA
REKLAMA

"Frakcijos nariai neturėjo ir nesiruošia turėti nieko bendra su Daktarų šeima ar aplinka, jokie susitarimai nebuvo ir niekada nebus sudaryti", - teigiama frakcijos pranešime.

REKLAMA

Trečiadienį anonimiškas asmuo žiniasklaidai išplatino nuotraukas, kur A. Valinskas nufotografuotas su H. Daktaro aplinkos žmonėmis.

Sutapimas

Tiek minėtos nuotraukos, tiek frakcijos pareiškimas pasirodė iškart po to, kai pas A. Valinską nežinomais reikalais apsilankė neseniai sirgęs ir taip pokalbio su preizdente Dalia Grybauskaite išvengęs Valstybės saugumo departamento direktorius Povilas Malakauskas.

Jam sergant ir neatvykus pas šalies vadovę, iš pareigų buvo atleistas į skandalus įsivėlęs VSD direktoriaus pavaduotojas Darius Jurgelevičius, kurį P. Malakauskas nuolat gynė nuo kritikų. Taip pat buvo aktyviai svarstoma, ar nebraška paties VSD vadovo kėdė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų