REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Victoria Beckham teisėjaus „American Idol“

Pranešama, kad 35 metų Victoria Beckham sulaukė pasiūlymo iš šou „American Idol“ prodiuserio Simono Fullerio, kuris buvo grupės „Spice Girls“ vadybininkas ir yra Victorios vyro Davido patarėjas, pakeisti Paulą Abdul populiariame JAV televizijos šou.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 5 dieną Paula pranešė, kad nutraukia savo dalyvavimą šou komisijoje.To priežastis esą kilę nesutarimai dėl užmokesčio.

REKLAMA

Šaltinis sakė: „Victoria yra labai susižavėjusi pasiūlymu, nes tai vienas didžiausių šou Amerikoje. Tai tikrai svarbus sandėris. Jos vyrui Davidui galbūt tai bus sudėtingas laikas, bet Victorios matomumas JAV niekada nebuvo didesnis. Šou reikia didelės žvaigždės. Taigi, Victoria jiems yra puikus pasirinkimas. Kalbama, kad ponia Beckham sulygo 155.000 svarų sterlingų užmokestį už pasirodymą dviejuose „American Idol“ šou epizoduose“.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto šou bosai tikisi, kad žvaigždė sutiks užimti nuolatinę vietą šou.

Šaltinis pridūrė: „Televizijos bosai norėtų jai suteikti ilgalaikį darbą, bet šiuo metu Victorios gyvenime pirmą vietą užima mada. Taigi, ji nenori nuo to atitrūkti. Rugsėjo mėnesį ji dalyvaus Niujorko mados savaitėje, kur pristatys savo 2010 metų kolekciją. Bet kokiu atveju Victorios pasirodymas „American Idol“ itin pakels šio šou reitingus Didžiojoje Britanijoje, taigi iš to laimi abi pusės“.

„American Idol“ yra populiariausias šou JAV. Pastaruoju metu kiekviena šou laida sulaukia 26 mln. žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų