• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pabaigoje turėtų paaiškėti naujojo socialinės apsaugos ir darbo ministro Donato Jankausko komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip Eltai sakė Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (SADM) Ryšių su visuomene skyriaus vedėja Lina Bušinskaitė, pirmadienį D. Jankauskas sugrįžo iš atostogų. Šios savaitės ministro darbotvarkėje - susitikimai su "Sodros", Darbo biržos atstovais, kandidatais į viceministrus, kitais kartu su juo dirbsiančiais politinio pasitikėjimo valstybės tarnautojais. Tiesa, galimų D. Jankausko komandos narių L. Bušinskaitė kol kas neįvardino.

REKLAMA

Anksčiau ministras yra sakęs, kad vienas pirmųjų jo darbų SADM yra strateginio veiklos plano parengimas artimiausiems metams ir jo pristatymas visuomenei.

ELTA primena, kad atnaujintoje Vyriausybėje pasikeitė tik socialinės apsaugos ir darbo ministras. Vietoj Rimanto Jono Dagio, kuris išrinktas Seimo Socialinės apsaugos ir darbo komiteto pirmininku, ministro postą užėmė buvęs šio komiteto vadovas D. Jankauskas.

D. Jankauskas ministro pareigas eiti pradėjo liepos 23-iąją, o po kelių dienų, suderinęs su Premjeru penkias dienas atostogų ir tęsdamas tradiciją tiesiogiai susitikti su šalies gyventojais, kartu su bendraminčiais, žmona ir dukra dalyvavo seniai suplanuotame savaitės trukmės dviračių žygyje aplink Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentė Dalia Grybauskaitė praeitą savaitę pareiškė, kad D. Jankauskas valdančiųjų konservatorių vasaros dviračių žygio metu neturėtų pamiršti "Sodros" problemų.

"Sunkmetis yra jau seniai, ir savaitėlę kitą reikia visiems pailsėti - ne karo metas, bet socialinių reikalų ministras, net ir važinėdamas dviračiu, turėtų galvoti, ką jis atėjęs po atostogų man pasakys", - sakė šalies vadovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų