REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Cameron Diaz (36) džaugiasi, kad pagaliau pribrendo rimtiems, iššūkių reikalaujantiems vaidmenims. Aktorė šokiruojančioje dramoje "Mano sesers globėjas" vaidina mergaitės, sergančios agresyvia leukemijos forma, motiną.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė laiminga, kad filme būtent jai patikėtas sudėtingas ir provokuojantis vaidmuo. Tai visiškai kita, ką Hollywood'o gražuolei iki šiol teko vaidinti. C. Diaz žiūrovams labiau pažįstama kaip romantinių  komedijų aktorė.

REKLAMA

"Nebenoriu vaidinti 23-metės naivuolės. Jei pastoviai tik tai daryčiau, tapčiau labai liūdna asmenybė. Nekuriu filmo tik dėl savo ego. Su savo filmų herojais noriu suaugti ir kažką duoti žiūrovams", - kalbėjo Cameron.

Cameron Diaz prisipažino, kad vaidmuo dramoje "Mano sesers globėjas" iš jos pareikalavo nemažai pastangų. "Turėjau įtikinamai atskleisti personažės liūdesį, neviltį, pyktį, meilę ir nusivylimą", - apie vaidmenį kalbėjo žvaigždė.

Nepaisant sudėtingos rolės, Diaz teigė, kad jai nebuvo labai sunku įsijausti į motinos personažą, nors ji pati dar neturi vaikų. "Manau, kad esame visi vienodi -  aukojamės dėl žmogaus, kurį mylime ir be kurio negalime gyventi. Darome viską, kad išsaugotume jo gyvybę. Manau, kad būtent tai ir akcentuoja šis jaudinantis filmas".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų