REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Tautos prisikėlimo partijos (TPP) penktadienį pašalintas Seimo TPP frakcijos seniūnas Laimontas Dinius tvirtina, kad toks žingsnis nei teisiškai, nei politiškai neargumentuotas.

REKLAMA
REKLAMA

Eltai jis sakė, kad tai - tiktai žaidimo dalis. "Manau, kad lyderio ir tam tikros nedidelės grupės žmonių tuščios ambicijos užgožė sveiką protą ir politinių realijų suvokimą", - sakė L. Dinius.

REKLAMA

Jo teigimu, bus tariamasi su partiečiais. "Matyt, išplėstinė taryba ar tik suvažiavimas gali nuspręsti dėl šalinimo iš partijos", - sakė L. Dinius, tebelaikantis save TPP nariu.

Jo teigimu, niekas netrukdo TPP lyderiui įkurti naują partiją. "Jeigu norima įkurti partiją, kurioje būtų viena tiesa ir vienas vadovas, niekas netrukdo lyderiui įkurti ąžuolų, karklų ar kitokią partiją", - sakė L. Dinius.

Penktadienį iš TPP pašalinti Seimo nariai L. Dinius, Ligitas Kernagis, Aleksandras Sacharukas ir Valdemaras Stančikas.

REKLAMA
REKLAMA

Toks sprendimas priimtas TPP Tarybos posėdyje dalyvaujant septyniems iš aštuonių jos narių.

Posėdyje dalyvavę Tarybos nariai dabar jau buvusius kolegas už partijos vardo žeminimą pašalino vienbalsiai.

Tautos prisikėlimo partijos Tarybą sudaro partijos pirmininkas Arūnas Valinskas ir septyni Steigiamajame partijos suvažiavime išrinkti nariai: Vincas Babilius, Andrius Burba, Romualdas Petrauskas, Vitalijus Sokolovas, Deividas Staponkus, Daiva Tamošiūnaitė - Budrė ir Remigijus Vilkaitis. Penktadienį vykusiame partijos Tarybos posėdyje nedalyvavo tik jos narys Vincas Babilius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų