REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į bendrą posėdį susirinkusi Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcija bei TPP Prezidiumas, atsižvelgę į daugumą TPP narių vienijančių skyrių pirmininkų nuomonę, pareiškė, kad partijos pasitikėjimo nebeturi abu deleguoti ministrai, o partijos lyderiui Arūnui Valinskui pasiūlyta pasitikrinti pasitikėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidiumas pritarė TPP frakcijos vakar išsakytai pozicijai dėl aplinkos ir kultūros ministrų. Anot jų, nei Remigijus Vilkaitis, nei Gediminas Kazlauskas šiuo metu Vyriausybėje neatstovauja nei TPP partijos, nei  TPP frakcijos Seime.

REKLAMA

TPP teigia, kad kovo mėnesį partijos Suvažiavime daugumos delegatų pasitikėjimą gavę 10 iš 12 aukščiausio partijos valdymo organo – Prezidiumo narių bei 11 gausiausių, virš 1500 iš 2400 partijos narių vienijančių skyrių pirmininkai paragino partijos pirmininką nustoti manipuliuoti tariama partijos nuomone teisinant savo pasitraukimą iš Tautos prisikėlimo partijos frakcijos ir kuo greičiau, dar vasarą, sukviesti partijos suvažiavimą.

REKLAMA
REKLAMA

Po frakcijos ir Prezidiumo susirinkimo pareikšta, kad A. Valinsko ir jo artimiausios aplinkos kalbos apie tariamą skyrių pirmininkų daugumos paramą „Ąžuolo” yra bandymai klaidinti visuomenę bei partijos narius melagingais. „Smerktinas ir nepriimtinas buvusių bendražygių žeminimas ir apkalbų platinimas“, - teigia „prisikėliečiai“.

....

Tiesa, kovo mėn. įvykusio partijos suvažiavimo dalies dokumentų nepasirašė pirmininkas A. Valinskas ir partijos įstatų pakeitimo Teisingumo ministerija ligi šiol neregistravo.Tad juridiškai partiją vairuoja senoji, A. Valinsko dominuojama vadovybė. Liepos 3 d. teismas atmetė A. Valinsko oponentų pretenzijas ir, šiuo metu, orgazniacijos struktūros, sukurtos ir veikiančios naujųjų įstatų pagrindu, nėra įteistintos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų