REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gaila, kad Vilnius - ne tropikuose ir net ne prie jūros, tad miesto gyventojams nelengva spjauti į viską, įsispirti į „pliažankes“, pasidabinti gėlėtais šortais ir lėkti į paplūdimį... Klubas „Woo“ skubiai taiso situaciją ir šeštadienį, liepos 11-ąją, kviečia vasarotojus į vakarėlį „Beach Boys“.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlyje netruks ne tik palmių, saulės, smėlio ir kitų vasariško atsipalaidavimo atributų, bet ir išties atostogoms tinkančios muzikos. „Beach Boys“ muzikinės programos direktoriais taps Saulty iš sparčiai pasaulyje populiarėjančio dueto „Downtown Party Network“ bei jo kolega iš visai greta jūros esančios Kretingos - Mindas („Mini Disko“)

REKLAMA

Sunku suspėti paskui aktyviai kuriančius naujus kūrinius ir kitus atlikėjus remiksuojančius „Downtown Party Network“. Vos prieš gerą pusmetį išleistas pirmasis jų hitas „Days Like These“ įtrauktas net į dvi Ibicos salos kompiliacijas, skamba įvairiausiuose pasaulio klubuose ir net „Sonar“ festivalyje, o remiksuoti užsakymus duetas gauna iš tokių šaunuolių, kaip Acos Coolkas, Solila, Dana Bergquist & Peder G ir kiti. Jau visai netrukus pasirodys ir antroji dueto plokštelė „Heart Break Dancing“, kurią komplimentu pagyrė pats Tiga!

REKLAMA
REKLAMA

Tropinio disco specialistas Saulty į kompaniją „Woo“ paplūdimyje pasikvietė ir ilgametį savo draugą Mindą. Jis - taip pat ir ilgametis nu disco, space disco ir kitų smėliui tinkančių stilių plokštelių kolekcionierius, retokai pasirodantis sostinėje, bet visuomet atsigabenantis pilną bagažinę malonaus skambesio ir išlavintos technikos.

Pasiilgę karštų šokių šeštadienį kviečiami ir atitinkamai pasipuošti. Su tropine, subtropine, havajietiška ar bet kokia kita kurortine apranga įėjimas bus nemokamas! O ir šokti taip daug patogiau... „Beach Boys“ diskotekos šeštadienį, liepos 11-ąją pradžia - 23 valandą. Aloha!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų