REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šalies radijo stotis jau pasiekė dar viena nauja ir intriguojanti Pauliaus Stalionio daina „Aš ne tavo pusė“.

REKLAMA
REKLAMA

Pats dainos autorius apie ją kalba paslaptingai. „Buvo mano gyvenime atradimų ir praradimų, buvo nuopuolių ir pakilimų, bet tiesa yra ta, kad iš visų painiausių padėčių man padėdavo išbristi meilė. Daina „Aš ne tavo pusė“ - apie du skirtingus, drauge gyvenančius žmones, iš kurių vienam atsiveria akys ir jis pagaliau supranta, kad tarp jo ir partnerio meilės nebėra. Tik aklina bedugnė...

REKLAMA

Tai vienas iš nedaugelio mano kūrinių, kurie yra iš mano gyvenimo. Kas, kur, kaip, kada, neatsakysiu. Nenoriu per daug viešinti savo asmeninio gyvenimo... Jeigu nėra abipusės meilės, nėra ir noro drauge siekti užsibrėžtų tikslų. Tik mylėdamas žmogus gali skristi. O be šio dangiško jausmo nėra prasmės gadinti gyvenimo ne tik sau, bet ir partneriui. Todėl labai svarbu, prigesus aistrai (kuri dažnai painiojama su meile), laiku pasakyti „Stop“,“ - kalbėjo Paulius.  

Beje, kritikų nuomone, daina „Aš ne tavo pusė“ - vienas stipriausių kūrinių ką tik išleistame ir jau prekybos vietose pasirodžiusiame Pauliaus Stalionio albume „Aš atnešiu Tau saulę“. Pats dainininkas ir dainos autorius prasitarė, kad atlikti šį kūrinį prieš kurį laiką netgi pretendavo keletas žinomų Lietuvos atlikėjų, tačiau jis priėmė sprendimą išlaikyti jį būtent savo repertuare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų