REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gali būti, kad Madonna paseks Britney Spears, Beyonce, Leona Lewis ir "Take That" pėdomis ir sutiks dalyvauti šių metų "X - Factor" laidoje, priimdama Simono Cowellso pasiūlymą, praneša „Telegraph.co.uk".

REKLAMA
REKLAMA

Dar  laidoje ketina dalyvauti Lady GaGa ir Rihanna, o S. Coowellas stengiasi į laidą prisivilioti ir buvusį "Take That" narį Robbie Williamsą, teigdamas, kad pastaruoju metu šis atsirado savo buvusios grupės šešėlyje.

REKLAMA

Taip pat pranešama, kad laidos prodiuseris ketina vėl pasikviesti Beyonce, kuri praeitais metais dainavo duetu su šou nugalėtoja Alexandra Burke. Filmavimo metu ji turėtų būti Londone, nes ketina  surengti pasirodymą O2 arenoje.

Madonnos ir Robbie Williamso dalyvavimas galėtų reikšti tam tikrą jų teminį vakarą, kaip tai buvo praeitais metais su Bretney Spears, kada laidą stebėjo 13 mln. žmonių.

Šaltinis, artimas "The Sun", teigė, kad „paskutinės serijos įrodė, kad viskas yra įmanoma po to, kai Beyonce dainavo su Alex. Finalą stebėjo 15 mln. žiūrovų ir to užtenka didžiausioms  pasaulio garsenybėms pasikviesti ant šios scenos.“

„Šie metai turėtų būti svarbesni nei bet kurie kiti - mes ketiname gauti garsiausius pasaulio muzikos vardus. Madonna ir Robbie būtų sensacija“, - tvirtino šaltinis.

Balsas.lt, telegraph.co.uk

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų