REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį „Lietuvos ryto televizijos“ projekto „Kodas N97“ dalyvių laukia pirmasis skaudus susidūrimas su žiūrovų nuomone. Vienam iš jų realybės šou baigsis vos prasidėjęs, teigiama šou kūrėjų pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Visą savaitę žiūrovai galėjo palaikyti savo mėgstamus kūrėjus trumposiomis žinutėmis arba balsuoti internete ir vertinti jų sukurtus videodienoraščius balais. Penktadienį, susumavus rezultatus, du mažiausiai žiūrovų simpatijų surinkę dalyviai lauks savo kolegų įvertinimo. Laidos vedėja Skaiva virtualiai susisieks su likusiais aštuoniais realybės šou dalyviais ir kiekvieno iš jų klaus, kuriam iš dviejų šeimos „Kodas N97“  narių , jie atiduoda savo balsą.

REKLAMA

Pirmoji „Kodas N97“ savaitė buvo išties sunki ir įtempta, kupina skaudžių nelaimių, atradimų, egzaminų ir netikėtų policijai sumokėtų baudų.

Per manekenių konfliktą susižalojusi ranką Rima Triškutė nepasidavė likimo smūgiams ir toliau „Lietuvos ryto televizijos“ žiūrovus džiugino savo videodienoraščiais  ir įspūdingais vaizdais iš mados sostinės Milano.

Jau žinome, kur ir su kuo gyvena šeimos „Kodas N97“ nariai. Martynas Tyla laisvu nuo darbo metu po balas gaudo savo dukrelę Gabrielę ir vežasi ją valgyti žemuogių. Rasos Velijevaitės svajonė – kad jos dukrelė Guoda užaugtų laimingu žmogumi. Mantas Miežys viešai atsiprašo savo geriausio draugo, kad iki šiol nėra davęs jam savo buto raktų. O Tomas Minkauskas – Silkė į videodienoraščius nepamiršta įtraukti ir  trijų savo moterų: draugės, sesers ir mamos. Slapčiausias kasdienybės akimirkas žiūrovams atveria scenos žvaigždė Alanas Chošnau, Londone besisvečiuojanti Greta Šapkaitė, jėgos aitvarus gananti Monika Balionytė, kirviu ir pjūklu apsiginklavęs Povilas Bruzgys.

Kurie iš šių šaunių žmogučių savo fantazija pelno jūsų simpatijas ir kurių filmukai nesulaukė dėmesio? Lyderiai prieš autsaiderius, žiūrovų simpatijos ir pralaimėjusio ašaros - pirmasis „Kodo N97” finalas penktadienį, 21.50 val. per „Lietuvos ryto televiziją“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų