• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekonominio sunkmečio metu Lietuvoje atpigo dalis produktų. Kainų kritimas neaplenkė ir plastinės chirurgijos verslo – krūtis dabar galima pasididinti maždaug 40 proc. pigiau nei prieš pusmetį.

REKLAMA
REKLAMA

„Krūtų didinimo operacijos yra pačios populiariausios, jos sudaro maždaug 60 proc. visų operacijų. Atsižvelgdami į sudėtingą ekonominę situaciją ir padidėjusį pacientų jautrumą kainai, sutarėme su didžiausio Europoje krūtų implantų gamintojo „Eurosilicone“ atstovais dėl mažesnių implantų kainų“, - sakė plastinės chirurgijos centro „VitkusClinic“ direktorė Vita Degutienė.   

REKLAMA

Anksčiau 12 tūkst. litų kainavusi krūtų didinimo operacija pas klinikos mikrochirurgus Darių Jauniškį ar Indrę Sakalauskaitę dabar atpigo iki 7,5 tūkst. litų.  

„Kol kas esame sutarę su „Eurosilicone“ dėl rėmimo mūsų pacientams iki vasaros pabaigos. Šis laikotarpis itin aktualus ir išeiviams iš Lietuvos, nes vasarą daugelis jų sugrįžta aplankyti artimųjų ir tuo pačiu užsirašo pas plastinės chirurgijos specialistus. Vasarą apie 30 proc. krūtų didinimo operacijų atliekama būtent išeiviams“, - sakė „VitkusClinic“ vadovė.  

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos, kitų plastinės chirurgijos paslaugų kainos sumažėjo ne taip žymiai – apie 20 procentų.

„Eurosilicone“ krūtų implantai yra vieni populiariausių Europoje – 9 iš 10 atvejų moterys pasirenka šiuos specialiu silikono geliu užpildytus implantus. Plastinės chirurgijos specialistai juos vertina kaip mokslo ir ilgametės praktikos patvirtintą produktą.

Kasmet „VitkusClinic“ plastinės chirurgijos klinikoje vien profesorius Kęstutis Vitkus atlieka daugiau kaip 250 plastinių chirurgijos operacijų, neskaičiuojant kitų įvairių procedūrų ir injekcijų.  



Apie „VitkusClinic“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2004 metais įkurta „VitkusClinic“ (UAB Valakupių plastinės chirurgijos klinika) yra viena didžiausių plastinės chirurgijos klinikų Lietuvoje. Jos įkūrėjas – profesorius Kęstutis Vitkus, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas, turintis didesnę nei 35 metų chirurgo patirtį. VitkusClinic klinikoje taip pat dirba dar du plastikos chirurgai - Indrė Sakalauskaitė ir Darius Jauniškis.

„VitkusClinic“ atliekamos įvairios plastinės chirurgijos operacijos ir procedūros: nosies, vokų, kaklo, krūtų, pilvo sienos, varpos plastika, atlėpusių ausų korekcijos, taip pat veido atjauninimo, raukšlių šalinimo, riebalų nusiurbimo ir kitos procedūros. Per metus klinikoje vien profesorius Kęstutis Vitkus atlieka daugiau kaip 250 plastinių chirurgijos operacijų, neskaičiuojant kitų įvairių procedūrų ir injekcijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų