REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galimais išrinktosios Prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėjais įvardijami buvęs ilgametis šalies policijos vadovas Vytautas Grigaravičius, Lietuvos ambasadorius prie NATO Briuselyje Linas Linkevičius, diplomatė Jovita Pranevičiūtė, rašo "Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA

"Įvairių kalbų ir aš esu girdėjęs. Buvo ir užuominų, klausimų, ar man būtų priimtinos vienos ar kitos pareigos. Tik nežinau, ar tie žmonės, kurie manęs teiravosi, yra iš jos aplinkos. Bet kol nesulaukiau konkrečių pasiūlymų, nieko ir svarstyti negaliu", - sako V. Grigaravičius.

REKLAMA

Paklaustas, ar tiesa, kad prezidentės komandoje bus galima išvysti šiuo metu Lietuvos ambasadoriumi prie NATO Briuselyje dirbantį Liną Linkevičių, išrinktosios Prezidentės atstovas spaudai Linas Balsys aiškiai neatsakė: "Aš irgi esu girdėjęs tokių kalbų".

"Esu girdėjęs įvairių gandų, bet galiu patikinti, kad siūlymų nebuvo. Šiuo metu turiu labai įdomų ir man priimtiną darbą. Be to, mano kadencija nėra griežtai apibrėžta", - sako L. Linkevičius apie darbą Prezidentūroje.

Neatmestina, kad p. Grybauskaitės komandoje bus galima išvysti per rinkimus kartu su ja dirbusią diplomatę Jovitą Pranevičiūtę.

Išrinktoji prezidentė kol kas viešai įvardijo tik vieną savo būsimos komandos narį - atstovą spaudai. Tai Briuselyje dirbęs televizijos žurnalistas L. Balsys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų