REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau nei 8000 moksleivių iš 566 mokyklų visoje Lietuvoje nuo kovo pradžios varžėsi LABAS žaidime „Mokyklų mūšis“. Moksleiviai kovojo dėl neįprasto, intriguojančio prizo – nemokamo vieno populiariausių Lietuvoje atlikėjų Manto koncerto laimėjusioje mokykloje.

REKLAMA
REKLAMA

Po įnirtingos kovos laimėję prieš varžovus hitus „Čiuožki“, „Lovefool“, „Sninga“ ir kt. savo mokykloje vakar gyvai išvydo Šilutės Vydūno gimnazijos moksleiviai, žaidime gerokai aplenkę net didžiųjų šalies miestų mokyklas.

REKLAMA

Vakar vakare Vydūno gimnazijoje netrūko linksmo jaudulio ir pergalės džiaugsmo. „Niekada nebuvau Šilutėje ir galvojau, kad čia tik vienas šviesoforas“, - gimnazistus prajuokino dainininko prisipažinimas, kaip pakeliui į koncertą muzikantai pasiklydo. Savo nuoširdumu ir gyvomis dainomis Mantas akimirksniu pavergė salės dėmesį ir dainavo kartu su moksleiviais.

Koncertas Šilutės Vydūno gimnazijoje truko daugiau nei 2 val., kurių metu Mantas su grupe ir žavingaisiais šokėjais atliko populiariausius savo ir žinomų užsienio atlikėjų kūrinius. Be to savą dainos „Čiuožki“ versiją atliko ir talentingi Vydūno gimnazijos dvyliktokai – gimnazistai paruošė puikų choreografijos numerį ir linksmai pamėgdžiojo dainininką.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertą vedęs radijo ir TV laidų vedėjas Marius Šmitas negailėjo publikai komplimentų, o gimnazijos aktų salė ūžė nuo plojimų, dainų ir šokių. Renginio metu moksleiviai taip pat varžėsi LABAS žaidimuose – tyliai ieškojo salėje paslėpto skambančio telefono, dalyvavo nemokamų SMS estafetėje ir laimėjo gausybę prizų bei suvenyrų.

Didžiausia Šilutės Vydūno gimnazijos konkurentė „Mokyklų mūšyje“ buvo visai netolima kaimynė – to paties Šilutės miestelio pirmoji gimnazija. Žūtbūtinėje dvikovoje abi mokyklos ilgą laiką žengė taškas į tašką, tačiau Šilutės Vydūno gimnazija galiausiai išplėšė pergalę – nugalėtojai surinko 5920 taškų, o antroje vietoje likusi Šilutės pirmoji gimnazija.– 5440. Visgi laimėtojai nepamiršo savo pagrindinių varžovų– pasitarę su LABAS komanda, gimnazijos vadovai dalį koncerto vietų skyrė Šilutės pirmosios gimnazijos moksleiviams ir įteikė net 100 kvietimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikėtina, kad prie šilutiškių persvaros prieš kitus miestus prisidėjo ir aktyvus mokytojų dalyvavimas - moksleivių pergalė projekte „Mokyklų mūšis“ tapo reikšminga visai gimnazijai: „Pirmiausia tai labai gražus mokslo metų užbaigimo renginys, antra – tai dar viena galimybė išgyventi bendrumo jausmą, vieningai siekiant užsibrėžto tikslo. Malonu, kad prie to prisidėjo atlikėjas Mantas, kuris yra labai populiarus ir tarp mūsų gimnazistų. Dabar kai periferijoje, ypač mokyklose, trūksta panašaus pobūdžio renginių, Manto koncertas – išskirtinis įvykis“, - teigė Vytautas Žemaitaitis, laikinai einantis Šilutės Vydūno gimnazijos direktoriaus pareigas, tikintis sulaukti panašių projektų ir ateityje.

REKLAMA

Į geriausiai „Moksleivių mūšyje“ pasirodžiusių mokyklų penketuką taip pat pateko Tauragės, Biržų ir Panevėžio mokyklos, kurių moksleiviai, kaip ir nemažai kitų mūšio kovotojų, laimėjo „Vodafone“ telefonų, marškinėlių bei Manto įrašų.

„Džiaugiamės surengę šį žaidimą Lietuvos mokykloms, sulaukusį tokio milžiniško dalyvių entuziazmo ir kovos dėl Manto koncerto. Labai svarbu, kad „Mokyklų mūšis“ tapo ne tik nuotaikingu žaidimu, bet ir proga moksleiviams vienytis, bendrauti ir siekti bendro tikslo. Aktyviai į „Mokyklų mūšį“ įsitraukusių mokyklų mokiniai greitai susipažino su kitų klasių bendraamžiais, dalinosi dienos frazėmis, sekė rezultatus ir šmaikštavo netradiciškai atsiliepdami telefonu“,– teigė LABAS žaidimo organizatorė, „Bitės“ marketingo vadovė Violeta Baranauskienė.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų