REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo birželio 19 iki rugsėjo 30 dienos vilniečiai ir miesto svečiai sostinės centre galės nemokamai naudotis sparčiuoju internetu „ZEBRA belaidis“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai – telekomunikacijų bendrovės TEO LT, AB ir Vilniaus miesto savivaldybės dovana vilniečiams ir miesto svečiams, besilankantiems Vilniuje – 2009 metų Europos kultūros sostinėje, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Planuojama, kad nemokamas internetas „ZEBRA belaidis“ veiks pagrindinėse Vilniaus miesto centro ir senamiesčio gatvėse: Arsenalo, Aušros vartų, Bazilijonų, Bernardinų, Bokšto, Didžioji, Gedimino pr., Gėlių, Jogailos, Labdarių, Maironio, Odminių, Pamėnkalnio, Pilies, Pylimo, B. Radvilaitės, Raugyklos, Savičiaus, Sodų, Subačiaus, Šv. Ignoto, Šv. Mykolo, Tilto, Totorių, Trakų., Universiteto, Užupio, Vilniaus, Vokiečių ir Žydų.

REKLAMA
REKLAMA

Belaidžio interneto prieigos taškų veikimo zonose bus užtikrinama iki 10 Mb/s sparta. Nemokamai prisijungti prie interneto vilniečiai ir miesto svečiai galės nešiojamuoju ar delniniu kompiuteriu.

Vienas iš artimiausių „Vilniaus – Europos kultūros sostinė 2009“ renginių, kurių metu vilniečiai ir miesto svečiai galės išbandyti nemokamą internetą – „Tebūnie naktis“. Jo metu Vilniaus miesto kultūrinės ir viešosios erdvėse vyks per 50 įvairių renginių, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų