REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau artėjantį penktadienį, birželio 19-ąją dieną, naktiniame klube „HELIOS“ vyks neeilinis vakarėlis, kurio metu seksualiausiomis atlikėjomis tituluojamos – „Axom“ merginos pristatys naująjį savo įvaizdį bei sceninę aprangą.

REKLAMA
REKLAMA

Seksualiausiomis Lietuvos tamsiaplaukėmis vadinamos merginos savo karjeros pasiekimų su idealia išvaizda sieti nelinkusios. „Nors iš pradžių buvo manoma, kad mes scenoje atliekame tik estetinę funkciją, dabar savo darbais ir dainomis įrodėme, kad siekiame būti profesionaliomis dainininkėmis, o ne paveikslėliais. Kasdien repetuojame, mokomės dainuoti pas vokalo specialistus, šokame ir artėjame prie tobulybės,“ – kalbėjo grupės narė Ina.

REKLAMA

„Pranešam, jog renginyje taip pat bus oficialiai pristatytas naujausias „Axom“ kūrinys – „Degu“. „Daina „Degu“ – pirmasis mūsų žingsnis į sudėtingesnės muzikos pasaulį, kuriame ateityje planuojame rimtai įsitvirtinti. Kūrinys labai išsiskiria iš kitų mūsų dainų gyvais gitaros garsais, žaismingu „bridžu“ ir ryškia kulminacija,“ – sako Ina.

„Dainoje „Degu“ sudėti šilčiausi mūsų jausmai ir didelė aistra, nes vos išgirdusios šį kūrinį juo labai susižavėjome ir degėme noru kuo geriau pasiruošti ir sudainuoti. Tikimės, jog mūsų pastangos bus įvertintos,“ – pasakojo kita grupės narė Solveiga.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi jau birželio 19-ąją dieną, penktadienį, naktiniame klube „HELIOS“ visų laukia  karščiausias vakarėlis mieste su „Axom“ merginomis, kurios žada surengti įspūdinga šou bei įkaitinti ne vieno vyro kraują.

„Axom“ merginos Ina, Solveiga ir Jūratė rimtai nusiteikusios įrodyti, kad Lietuvos klausytoją dar galima nustebinti – jei ne kūryba, tai bent jau savo moteriškais privalumais ir fatališkų nakties merginų įvaizdžiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų